Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

svejk

Ez a TOS MN80 román változata?

Egyébként nekem az eredeti MN80-as sem jön be. Valahogy az az érzésem hogy csak célfeladatra való.

ra8nsmk6w

Egy jó minőségben elkészitett eszterga annak aki még az életében nem látott igazit. Egyébként az én véleményem szerint egy vicc. Drága vicc. Amerikában majd 1.000 000 az ára

000000000

Nekem szimpatikus az MN80-as...

Végülis egy kínai "eszterga model" lett. Találtam egyet elfogadható áron úgyhogy azt meg is vettem. Játszani jó lesz, csodát nem várok töle. Most viszont kell keresnem mindenféle kiegészítöt hozzá, mert az nem nagyon volt.  

Forgócsúcs, fordított pofa a tokmányba, 4 pofás tokmány, fúrótokmány, kések stb... mind mind hiányzik.

svejk

Komoly FAN klubja van az biztos, egyszer majdnem vettem -talán Karcsi segítségével- egyet szegnyereg nélkül.
Később egy ismerősnél jobban szemügyre vettem, és nem bántam meg hogy inkább EMU, majd E2N-t vettem.  
Persze-persze tudom más súlycsoport, és nem is szabad őket összehasonlítani, így inkább azt mondom céljaimnak jobban megfelelnek az utóbbiak.

ra8nsmk6w

Egy maró feltétem van hozzá és ha körülnézek talán más is

000000000

Minden érdekel! Vettem már egy leszúró kést, meg egy menetvágó kést is, azon kívül minden jöhet ;)

ra8nsmk6w

KoLa

Ez egy "frézelő" cipészek használják, van még egy alátét a végén ami ütközik a cipő felsőrészhez , így az sértetlen marad, míg a kilógó talprészt ez lemarja , a felsőrésszel párhuzamosra, ha jól tudom! de ennek hiányzik az a rádiuszos része amit az ortopédcipész szomszédomnak szoktam néha síkköszörűlni ha nagy a rádiusz!

4um5b65d

Gyanús voltál Te nekem már régóta...
Most kibukott, hogy cipész vagy....
[#buck]

KoLa

Nem egy cipőben járunk Lez!
Hanem kettőben![#nevetes1]

PSoft

Annak semmi értelme,hogy "mosógépeket szokott cipész-ni".:))))

KoLa

svejk

Dehogy, egyszerű suszter... :))

hostya

Azért lássuk be, vannak azért fokozatok ebben a  szakmában is.  
Úgy mint, suszter > cipész > csizmadia. :))

svejk

No meg a csúcson áll a Csizi haverom! :)