Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

xg2w6ib9x

Köszi !
Sajna sikerült lemaradnom róla, pedig korán keltem !
[#merges3]

RogerCo

Sziasztok, mindenkinek köszönöm a hozzászólását!
Úgy látom ez a vállas csapágyhely elkészítése nehezebb dió lesz a szép felület elérésénél :)
Lehet a két seeger gyűrűs megoldás tényleg a leg egyszerűbb. Végül is ha össze van rakva semmi sem látszik belőle. Azért lenne lényeges a csapágyházban megtámasztani egymás ellen a ferde hatásvonalú csapágyakat, mert ugye ez biztosítaná az golyósorsóm kottyanás mentességét.
Köszönöm mégegyszer.
Roger

Csuhás

Ha hostya nem tiltakozik akkor ma felrakom a datára és onnan le tudja tölteni az akit érdekel.

xg2w6ib9x

Előre is köszi!  
Remélem, nem fog tiltakozni.

nvnshmpmn

A gyémánt lapkát én is kipróbálnám. Golyóscsapágy futógyűrűjéből lehetne ezt-azt esztergálni vele, ha jól gondolom. De hol lehet venni?

4um5b65d

Te a bór nitridet szeretnéd kipróbálni ebben az esetben, nem a gyémántot. :)

nvnshmpmn

Ha Te mondod, akkor biztosan úgy van[#taps]

nvnshmpmn

Na igen. Késszárat meg valahogy csak tudnék hozzá csinálni.

000000000

Meg lehet azt csinálni frankón, én acélból csináltam.
Nézd meg a topicomban, van kép is róla!

000000000

Viszi a csapágyat, mint a vajat. Gyönyörű izzó forgácsot választ le.

RogerCo

A pillanat ragasztósra gondolsz ?:) ott csak ráhúztad a megesztergált (gondolom kiórázott) csapra, megragaszt és kész?
Roger

Csuhás

000000000

Végre!
Arc is társul a szavak mögé!
(bár én azt hittem ennyi tudással a hátad mögött már egy kopasz szemüveges munkába megroppant vénember vagy)
 [#nyes][#nyes][#nyes]

hostya

Ezt nem értem..!
Miről maradtál le?
Még ma 11:30-kor is fent volt a linkelt helyen.

Na mindegy... Ha Csuhás kollégának sikerült feltennie az Ő "kincses tárába" akkor kénytelen leszel onnan letölteni.
Csuhásnak meg külön köszönet, hogy figyelt.  
[#worship]

xg2w6ib9x

OK !  
Így sikerült a dolog.  
Hálás köszönetem. Nekem egy jó öreg SV18 R-em van, de ahhoz alig sikerült valamit fellelni a neten, pedig még cseh oldalakon is próbálkoztam.
Bízom benne, hogy az R és az RA között vannak halonlóságok.
Még egyszer köszi !
Üdv: István