Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

svejk

4um5b65d

Már most szólok, hogy ha délelőtt rezet esztergálsz , délután meg áramkört élesztesz akkor jó ha délben kiporszívózod a fejed. (hajad)
Sosem tudhatod mitől lesz zárlatos az áramköröd. )

svejk

Legalább az asszony láthatja hogy arany ember vagyok. :)

000000000

Szia!
Szerintem fantasztikus ez az oldal és egyben hiánypótló is (gondolom ezt már ezerszer leírták neked). Minden elismerésem!!!!
Én személy szerint minden nap szívesen vennék egy egy új projektet. Nagyon sokat lehet belőlük tanulni....... :) főleg az olyan kezdőknek mint amilyen én is vagyok. Jó egészséget és sok sikert kívánok neked!

4um5b65d

Ha szurokkal öntenek le, mi azt akkor is tudjuk. [#wave]

4um5b65d

"(gondolom ezt már ezerszer leírták neked)"

Ne hidd, alig vagyunk 200-nál, oszt ebbű meg sosem elég. :)

A napi projekt szinte lehetetlen.

1 - Mert naponta gyártok titkos projekteket is amit ha kikotyognék, mindenkit meg kellene , hogy öljek. :) (Copyright: James Bond)
2 - Ha naponta van új projekt akkor mikor dolgoznék amiből az új projekt lenne. Ez paradoxon. :)
3 - Hagyni kell másokat is hogy projektezzenek, de még nem jött rá senki, hogy van itt erre igény. :)

000000000

Egyébként van arra lehetőség, hogy más is hozzátegye az anyagát az oldalhoz? Mert akár az is tanító jellegű lehetne, ha mondjuk egy kezdő csetlés botlásait kijavítanátok.

4um5b65d

Na erre még nem gondoltam... :)
Kérdés, vállalná e mindenki a teljes szerkesztés elkészítését, hogy csak beilleszteni kelljen ?

8uup9xs82

3- mondtam en, hogy egy rendes blog motorral inditsd el:)  
Tartalmilag isteni, ha ez egy SEOzhato, jol strukturalt, franko motoron futna, hat "piacvezeto" lenne.

Vegulis, igy is az:)

D

4um5b65d

Hát örülök, hogy egyáltalán így megtudtam csinálni, aztán még így is vannak hibák. Az a SEO-zható nekem olyan mint ha kínaiul elmondanád a rétes receptjét, mikor én csak Magyarul tudok rétest csinálni. :)

Vetesi75

s7manbs8

Ez körhintának is elmenne a zsibvásárban :)

KoLa

Ez hol jobbra hol balra forog!

KoLa

Na! nekem se nagyon sikerülnek a videók a Kodak-al!
Milyet kéne venni?

8uup9xs82

Ha van notebook a műhely környékén, akkor egy jobb webkamera megteszi, Pl a Logitech c600. Az tud HD felbontást és mégsem szakad meg az ember szive, ha ráfröcsköl a nafta.

D