Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

nvnshmpmn

[#eljen][#eljen][#eljen]
Gratulálok! Igazán szép lett, meg persze jó is.
Azok a csavarok pont olyanok az enyémen is, olyan ferdére vannak fúrva.[#circling] Mikor már be vannak hajtva teljesen, akkor szerencsére nem látszik.
Azok a burkolatok végülis maradhatnának így is, csak így olyan, mintha nem lennének lefestve. Meg aztán elég világos a színük, látszik rajta minden szennyeződés.
Ha elkészülnek a géptáblák, pont olyan lesz, mint egy új.

mxjj54gxi

Mmmmm..... de guszta!
Miféle tappancsokon áll?

nvnshmpmn

Úgy látom, itt be tudod majd tenni a patron behúzó szárat. Van elég hely oldalt? az enyémnél ez az egy probléma van a helyszűke miatt.

nvnshmpmn

Ne búsulj Laslie! A tied sokkal erősebb, meg nagyobb. Jövőre is lesz majd nyár, akkor lefestheted.[#wave]

u3xrz0cut

ha már dolgoztál rajta, akkor is kérünk képet[#crazya]

u3xrz0cut

[#eljen] ja-ja !!! én is így vagyok....

KoLa

Nekem a színe nagyon teccik! Hammerit türkisz?
Az én gépem is ezzel van festve! (meg a VTamás gépe is, Székesfehérváron volt látható)
Volt hozzá két burkolat textilbakelitből narancssárgára festve, annyira jó a szín hogy meghagytam úgy ahogy van - mert nem sikerült rövid időn belül kikeverni azt az árnyalatot.
Te 'mostmár' megérdemled a tiszteletbeli esztergályos címet! [#eljen]
A tiszteletbelit törölheted némi forgáccsal[#nevetes1]

szpinya

Ejj, de gyors voltál!
Bár itt tartanék én is, csak nekem még a műhelyépületet is köré kell rittyentenem.
A beton alapozás már megvolt, csak a 3 lábnak kellet 1-1 m3 betontalapzat.
Jó móka volt berakni a helyére is.
Egyszer sikerült felborítani is , aminek következtében ezer darabra tört a hossz szán tekerője, de az már le lett cserélve.
Na meg majdnem maga alá temetett egy ott bóklászó emberkét is.
A lakatszekrény szétszedésekor sikerült a lábamra ejteni az előlapot (cca 35kg), el is tört a nagyujjam mint a pinty.
És még mondja valaki , hogy az esztergályosság nem veszélyes.  
Mi lessz itt ha még dolgozni is kezdek vele....

279nwbpsa

Nálunk minden hosszabb távon a műhelybe szánt gép ezzel a színnel van festve.Kicsit egyöntetűbb így az összkép...
Nagyon bevált ez a festék eddig,mert elég strapabíró és jól is néz ki.

PSoft

Sétáld körbe azt a jó kis gépet mégeccer,és alaposan nézegesd meg.

Sehol egy él,szögletes sarok!
Mindenhol íves formák.

Kerekítsd le a lemezeid sarkait,.... oszt maradhatnak,akkár ebben a színben is!:))

KoLa

Nyugtatja a 'szemet' ez a szín!se nem zöld se nem kék!
Valamelyik csatornán azt mondták hogy a rózsaszín a legmegnyugtatóbb szín , a szobában a falon !.....
De a 'műhelybe' csak ez!

KoLa

Nekem még megfogta a szemem az a kábelköteg a kép bal szélén!
Jövőre hozzad minden talira és szépen elfogy majd:)))

eivmhrm04

Hát én átfesteném,nekem kicsit igy butor formája van.De hát izlések és pofonok

eivmhrm04

De még én is ilyennel festettem le az uj gépemet 1 hónappal ezelőtt.Valahogyan sokunknak tetszik ez a szin

KoLa

Én még nem láttam! eszterga?