Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

KoLa

Hát! ez az! ilyen rossz, lepukkant E400-n( ami van a melóhelyen ) nem biztos hogy megérem a nyugdíjat!

4um5b65d

Megnézed a mostani lapkád típusszámát.
Nem tudom milyen betűvel kezdődik, de a száma az valószínűleg 3102 (3,1-es lapka) , ez után van még egy betüjel, az takarja a forgácstörő típusát.
J , JS , JT, ami neked kell, ha jól emlékszem.

tehát: xxx3102J

Teaway

RAL 6017 ami neked kell.

4um5b65d

Tényleg, most mid van otthon ? Milyen gép(ek)en hobbizol ?

KoLa

Hát nincs nagy választék!
Iscar GTN 4 IC354

Robika37

Háát a nagy ződ (restaurálás után szép ződ lesz a neve), EAN1000 menthetetlen valami ö..kör felújította oszt szétrágatták az égyát azért került occóba, Miniturn restaurálás alatt késtartó szegnyereg hüvely hiányzik, kézi faeszterga D400x1300, home made CNC faeszterga D160x800 Pécsi léptetős vezérlővel a többi ócskavasról később nyilatkoznék.... Laslie007 :-D

4um5b65d

Ebből tényleg nincs, nem értem a dolgot.

KoLa

[#nemtudom]ez az én 'szerencsém'! nincs!

sasi

Keresem azt a fórumtársat, akinek 1Π611 típusú esztergája van.
 Ha jól sejtem, Kopirnyák urat keresem.[#smile]

ywathzay

JELEN! Várom a kérdést.

sasi

Találtam egy orosz portálon gépkönyvet az esztergánkhoz, ha érdekel, elküldöm.  

ywathzay

Hűű, azt megköszönném, majd előkaparom a gazdag orosz szókincsem (gyévocska, málcsik, gyed mároz...) biztos hasznát veszem még. Csak erre a mail címre mert a freemailt már nem igen használom:  toothgaabor kukac gmail.com
Köszönöm, köszönöm![#worship][#worship]

designr

Eszterga 15 ezer ft.Komoly munkára nem alkalmas,de ha nincs valakinek ezzel elkezdheti..http://www.vatera.hu/muszaki_cikk_elektronika/muszerek_alkatreszek/egyeb/muszeresz_eszterga_1466617455.html" TARGET=_fnew>Eszterga

279nwbpsa

Na,ez lenne jó Elektronnak!
Úgy tudom,mindig szeretett volna effélét...

sasi

A gépkönyvet kétszer is elküldtem, de nem vagyok biztos benne, hogy el is ment, mert gyengélkedik az Outlook Express a gépemen.