Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Ja, 39 perc gyártási idő 1db-nál, előkészületekkel.

10db-nál, 18 - 20 percből megúszható/db , bár teljesen más technológiával.

KoLa

Tanítóbácsi![#eljen]
Kész a házim!http://www.youtube.com/watch?v=PVFk0a3Kdtk" TARGET=_fnew>itt láthatóleszúrókéssel ékszíjtárcsa beszúrása, teszt!Átmérő 300, 13-s ékszíjhoz

4um5b65d

Jól van fiam, Te még viszed valamire !
Bár az operatőrt nem kellene annyira itatnod... :)

KoLa

Csak egy kis tejet ittam:)))

4um5b65d

De azt töményen :))
Biztos tőgyes tej volt. :))

KoLa

Tegnap pont egy olyan tárcsa kellett volna mint amit leszúrtál az ékszíjtárcsáról! 83 mm átmérőben, ütközőnek kellett volna a tokmánypofa beszúrásba egy kis 2.5 vállal!

4um5b65d

Az bizony nagyon kevés.
Esetleg egy finom , méretező lapkánál reális lehet,de akkor is csak támpont.  Önmagában a 12-es készár nem indokolja ezt a kevéske fogásmélységet.
Ennél az sokkalta többet elbír.

4um5b65d

Nem szoktál szurkálni ilyeneket ?
Nekem egy egész gyűrű-LAND-ra való van már.
Disney LAND is eltörpül mellette.
Már egy ideje kezdem felületkezelni őket és csomagolni. Hamarosan piaci árú lesz belőlük, csak össze kellene már hoznom a listát a cuccokról.

2vkx6unz

Nem csodálkozom a felkérésen. Ha ezt így folytatod a google ezt az oldalt fogja felhozni elsőre, ha valaki esztergálás szóra rákeres.
Remélem folytatod mert piszok jó, ha nem akkor én is ismerek egy-két iskolát ahonnan küldenek leveleket ... ;)

000000000

Te vagy a drehások királya!

000000000

Mostantól a neve: Király E. Laslie.

Éljen a Király!  

ORCA17

Még hogy ez az ország sz@rban van?...ahol ilyen szakemberek vannak...gratulálok Laslie. Kár, hogy nem tudod elvállalni az okítást, nyerne vele a szakma néhány profi srácot általad.[#wave]
... egy olyan világban, ahol bármi lehetsz, légy kedves!

mxjj54gxi

Én is gratulálok a felkéréshez, és remélem sok ilyet mutatsz itt még!
De vigyázz! Mostmár csiszolni kell a stílusodon, mert baj lesz belőle, ha további keménységi vicceket sütsz el nyilvánosan fiatalkorúak előtt! :))))

HJózsi

A fiatalok majd felnőnek...,nem csak az esztergálási feladatokhoz, hanem a viccekhez is ... ;)

4um5b65d

Este meg jön a KoLala és hozzáteszi még Király L. tejes Laslie...
Innen már egyenes út vezet a tejfeles szájúhoz... :)