Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

Ez mind jó, de mennyivel leszek beljebb, mint egy új villa elkészítésével, amihez nem kell buherálni a megmarad gyári tengelyt.  HA már kókányolok, legalább ami ép maradt azt nem szeretném elrontani. Az ragasztóval beragasztott kúp inkább szétfeszíti a tengelyt, mint összetartja. Az a próbléma, hogy az újabb lyukkal elgyengíteném a tengelyt.
De azért köszönöm a kreatív ötleteket, a szándék jó volt ebben nem kételkedem.

svejk

Ha összehegeszted a törött alkatrészeket a tengelyhez nem kell nyúlnod.

A dugózás esetén is az új kar körbeveszi a tengelyt, nem feszül ott szét semmi..

Ez a kar egy léptetővillát mozgat, nem is kell 6-os furat.
Ha akkora erővel kell mozgatnod hogy a hegesztés vagy az új stiftelés elenged akkor már régen rossz, valami szorul, vagy le is daráltad a fogaskerekeket,
Egyébként a kúpos szeg helyett mindenféleképpen hasított lemezstiftet raknék.

svejk

EMU 160-hoz vannak alkatrészeid?

000000000

Eldurran az agyam , öt perc alatt nem találtam meg a saját kütyümet termékkód alapján .Az egész belső elrendezést átalakították , lesznek itt még problémák .
Amúgy az utolsó oldalam (eladó termékei )legalján megtalálod , egyenlőre gyorsabbat nem tudok ajánlani .

Ami a furat helyzetbe fúrását illeti , az eredetiről kb 90 % - os pontossággal lelehet "olvasni " a furat dőlést, a maradék 10% a kúpos dörzsáré .

000000000

Nem tudom , sok a vegyes alkatrész időm meg kevés most az osztályozásra. Ilyenkor szoktam kérni fényképet , meg méreteket,vagy skicc rajzot , vagy gépkönyvből kimásolt oldalrészt.

lari

Roland!

E400 -hoz villanymotor kuplunghoz való ferodoljaid (lehetőleg újak) vannak-e?
Külső átmérője a ferodolnak 130, belső 86mm

svejk

svejk

Én úgy találtam meg, hogy beütöttem a Google-ba hogy:  

termékkód: 181760358

http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=term%C3%A9kk%C3%B3d%3A+181760358&btnG=Google+keres%C3%A9s&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=809fb84f9ef14a5c" TARGET=_fnew>És ez lett belőle :)

000000000

Így fejből mondva -írva , ha az kell amit szegecselni kell és a röpsúlyhoz kell az van és van öntvény szelvény is .

000000000

A nagy sietségbe eszembe sem jutott[#falbav][#falbav]

lari

Igen az kellene ami röpsúlyhoz kell és szegecselni lehet. De lehet, hogy többféle méretben létezik,(két féléről biztosan tudok) ezért írtam a méreteket.

000000000

Én is két fajtát ismerek olajosat meg ferodolosat.
Ahogy svejk a Google-n keresztűl megtalálta , úgy te is meg tudod nézni a következő termékkód alatt :180894768 . A háttérben szemléltetés kedvéért a röpsúly

zczzn9622

Szervusz
Gratulálok az E400 hoz
Ha esetleg szükséged lenne alkatrészre ennnél a szakinál http://www.szerszamgepjavitas.hupont.hu/3/elerhetoseg
szinte mindent megtalálsz hozzá és a javításban is tud tanácsot adni.

000000000

Bezárult a kör . Kedves mesterember , távvezérelve is sokszor segít a javításoknál sok mindene van , kéthetente járok hozzá csereberélni.

4um5b65d

KoLa, rendben van a fiókod?
Nem megy át a mail.