Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marószerszámok és karbantartásuk

Indította gaben, 2024 április 09, 15:59

Előző téma - Következő téma

jani300

Hümm . De attól még igaz amit írtál .

jani300

Tényleg pongyolán fogalmaztam . De ! Nem tudom megállni hogy ne említsem a szőrszálat meg a hasogatását .

Bicska

Nem, jófogás-on vagy apródon láttam ocsoé. Viheti aki akarja, nekem nem jó!

Bicska

El is feledtem megköszönni a válaszokat reggel, utólag is KÖSZÖNÖM!

000000000

Megveszem tömör-keményfém hulladékát (törött marókat,lapkákat) 3000Ft/kg áron! Országosan! Tel-06702601703

000000000

Megveszem tömör-keményfém hulladékát (törött marókat,lapkákat) 3000Ft/kg áron! Országosan! Tel-06702601703

svejk

Nem zavar, hogy tegnap is Te voltál az utolsó beíró?

Kristály Árpád

000000000

Mi ezzel a gond??Talán valmiféle káoszt okoztam??!!

000000000

bocs ez szelep fészek maro....[#mf1][#mf1][#mf1][#mf1][#mf1]

exvm7f6a

Spammelni óriási nagy tahóság amúgy is, de az meg végkép az hogy vissza is kérdezel, hogy miért baj ez...[#levele][#violent]

Mennyi pénzt is dobtál be a közösbe amikor a fórum szerverköltségeire gyűjtöttünk?

Na pont ennyien fognak hozzád fordulni a szánalmas 3000ft/kg-os áraddal.
Inkább annak adom, aki a selejt feléért új szerszámot gyárt nekem, de ők olyan régen tagok és annyit tettek a közösségért, hogy ingyen is nekik adnám.

jani300

Ha néha leírod az ajánlatod akit érdekel úgyis megkeres . Ha naponta többször akkor lehet komolytalan vagy . Tovább nem minősíteném mert lehet más is olvassa .

9b6n3fn2n

Üdv mindenkinek!
Szükségem lenne egy 20mm átmérőjű gömbvégű ( 10 rádiusz) maróra. Befogószár max 10mm-ig jó. Ajánlatokat privátban várom. Esetleg cserébe tudok adni 5 db 3 mm gömbvégű turbómarót (vadiújak). Relief simításhoz kiváló.

PSoft

Mivel,és hogyan szoktátok tisztítani,szabályozni az ilyen,és hasonló gyémánt köszörűtárcsákat?

Elsősorban gyakorlati tapasztalatok érdekelnének,ki/hogy csinálja?

http://szerszampiac.hu/ShowImage.ashx?imgID=296135&imgX=400&imgY=0" border=0>

000000000

Bükkfa, nedves szivacs, stb. Valamint lehet kapni, köszörűtisztítót. Az egy bizonyos műanyagféle rúd. Amivel meghúzod a felületet.
Vagy, szabályozni gyémánttal.