Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marószerszámok és karbantartásuk

Indította gaben, 2024 április 09, 15:59

Előző téma - Következő téma

f35ezvjs

Nagyon rendes volt a Józsi képzeld ahogy bejött az országba azonnal lehozta. Szegény gép úgy átvolt fázva hogy el sem indult csak mikor felmelegedett a műhely hőfokára.

f35ezvjs

000000000

Valaki tudna nekem abba segiteni, hogy linearis tengelyt, illyetve menetes rosszat mivel erdemes olajozni?

Eddig WD40-nel olajoztam, csak ilyen fekete tryuti valik ki, ami ragad, es meg nehezebben fut tole a gep, raadasul a port is gyujti magaba.

Valami komolyabb olajozo? Zsirzassal az a bajom, hogy az is rettentoen gyujti a port.

Remelem jo topikba irtam.

Udv,  
 Khiraly

robroy007

D.Laci

Web áruházuk müködik? Mert nekem mindig ezt írja ki "Kérem adja meg Ön és cége adatait. Munkatársunk ezután felveszi önnel a kapcsolatot.".

robroy007

azt ne is próbáld mer kuka finoman fogalmazva ha nem tudod a cikkszámot akkor semmire se mégy vele

+ 36 52 471 813 inkább telefonon hívjákok őket

sanka74

Szia! Nálunk a faipari gépek szánszerkezeteit, lineáris elemeit egy olyan olajjal olajuzzuk amit a felületre permetezve az oldószer elpárolog a kenőanyag pedig ott marad, így nem tapad rá a por.Belediffundál a felületbe.Kifejezetten poros helyekre lett kifejlesztve.Holnap tudom megnézni a nevét, amugy a Paliszander-től vettünk gépeket és ez is tőlük való.

000000000

s7manbs8

Arra gondoltam, hogy egy olyan fúrő élezőt csinálni, ami magától tudná, hogy kell élezni, előtte megnézné az élszalagot, valami tapintással, és onnan tudná, hogyan élezze, van ennek értelme ? Most nem az, hogy meg lehet e csinálni, az nem kérdés.

sanka74

szia!Huu teljesen kiment a fejemből,ma megnézem....Bocsi.

D.Laci

Bemész egy barkács árúházba és veszel egyet ócsón...

D.Laci

000000000

De ezt hogy szereled fel a CNC sarkára, mert gondolom elektron automatára gondolt.

D.Laci

Ha csak fúrot akar élezni nem kel tul bonyolitani. Ha meg élszalagot is akar csinálni akkor kel egy forgató és jócakát.

000000000

Egy ilyen gyönyörűség mellett nem lehet szó nélkül elmenni.
http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.metallmodellbau.de%2FMINI_BONELLE_II.php&sl=de&tl=en" TARGET=_fnew>http://www.metallmodellbau.de/pictures/MINI_BONELLE_II/MINI_BONELLE_II_603.JPG" border=0>