Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marómotor és szerszámok

Indította gaben, 2024 április 09, 15:57

Előző téma - Következő téma

yuagaci9g

Csak ajanlani tudom a Kress felsomarot, onmagaban is kaphato,(mindenfele feltet nelkul) bar nem olcso. Nagy elonye a tahogeneratoros fordulatszam  figyeles; terheles fuggetlen stabol fordulatszam.

000000000

Lámpás! Megvilágítanál minket hogy hol ?
(Kress), és mi a nem olcsó ?

Amiért viszont idejöttem, egy link:
<http://www.st.com/stonline/products/support/motor/tutorial/tutorial.htm>
A motorok lelkivilágáról.

000000000

Igazán ipari minőségű szerszámok :
Ez a márkát használom, mert jóval olcsóbb a perfornál.

http://www.maykestag.com/

s5f8tmfv3

Maykestag = Alpen. Tényleg jó, magam is használom ezeket. Szerinted ipari minőségnek számít ez a kategória?

Kristály Árpád

Hallihó Mindenkinek!
MakraZ!
Gratulákok a linkhez, szerintem ezt egyszer mindenkinek meg kell néznie 14-99-éves korig!
Gratula!
Üdv.: Árpád
Hallihó!

f6kuxbs9f

Sziasztok!
Nem látok webshopot az oldalon. Hogy szerzed be?
Üdv

000000000

Holnap küldöm a területi képviselő telefonszámát mail-re.

dg8n4i8x

Sziasztok!

Biztosan többen is vagyunk akik kisérletezgetéshez használunk gipszet, mert ugye olcsó könnyen megmunkálható stb. Felhívnám a figyelmeteket arra, hogy olyan szerszámmal dolgozzatok gipszben amit nem nagyon sajnáltok! Hihetetlen módon képes tönkretenni az éleket amit a gipsz megmunkálása közben nem is igazán venni észre. Itt egy kép egy maró éléről amit csak gipszben használtam:  http://img.tar.hu/hobbycnc/img/17029254.jpg" border=0>
Ez egy 2-es maró mikroszkóp alatt nézve. Mostanában olcsó csigafúróbal köszörűlök marót a gipszhez, az is tökéletesen viszi!

3vv2btrhv

T Balu.
A végzett szakmám gipszmintakészitö , igy egy kicsit értek hozzá : a gipszben kvarchomok találhato ez teszi tönkre a szerszámot!
Ha tudsz beszerezni fogtechnikusok által használt KÉK szinü gipszet az nem teszi tönkre mert minöségi termék .
Amugy nagyon azon vagyok , hogy a Hobbystáknak csináljak proba anyagot de az nem gipsz lessz hanem ujra felhasználhato Hot-Melt anyag.
Ez aszt jelenti , hogy a forgács melegitésre megolvad és ujra használható .
Természetesen szerszám kimélö lessz.
Tibor  

000000000

T Tibor!
Nagyon örülök hogy segítessz. De addig is amig nem készül el az anyag ha tudsz adjál cimet ahol a kék ag. beszerezhető. Előre is kösz
Üdv   karsa istván

000000000

T István!

A "DÍNÓS" linken, hogyan lehet a regisztrálás után az ábrákat megnézni
 üdv

000000000

3vv2btrhv

T Karsa István  
Hosszu ideig az Omker fogászati boltjában vásároltam . BP -en.
Most ahol eszembe jut PL : Mária utca  
Jövö héten megyek a Mária utcába más ügyben , ha aktuális a vásárlásod irj.
Tibor

000000000

Helló Tibor!
Köszönöm a válaszodat. Jó lenne ha pontosítanád a cimet. Még 1x köszönöm
István

3vv2btrhv

T Karsa István
Hivj fel a 06 70 54 00 790 en és visszahivlak ha van vonalasod.
ma 19 ora után
Tibor