Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marómotor és szerszámok

Indította gaben, 2024 április 09, 15:57

Előző téma - Következő téma

Kristály Árpád

Hallihó mindenkinek!
Az info tényleg aranyat ér!
Főleg a webáruház miatt, hiszen nem mindenkinek elérhető könnyen a kereskedő. Külön figyelmetekbe ajánlom a modelezés rovatot.
Halihó mindenkinek!

fs9s63xkf

Sziasztok!

Hol tudok itthon Kress marómotort beszerezni??? Pl. az FM 6990-et. Köszi az infót...

000000000

Remélem ez nem reklám de itt is érdemes körülnézni: http://www.gelko.hu/" TARGET=_fnew>FM 6990, , vagy:G_katalogus. Vagy ha igen -DEL...

000000000

fs9s63xkf

Köszi szépen !!!
Jobb később, mint soha :)

35kpazcgr

Marószerszámok nagy választékban, lehet online is rendelni:
http://www.kasukatools.com/szersz0_hu.asp

000000000

Kaptam egy ilyen levelet, hátha másokat is érdekel:
Tisztelt Magi Úr!

ifj.Tarcsányi Béla vagyok, a Metálmaró Kft. müszaki vezetője (gépésztechnikus és CNC programozó technológus).
 Szeretnék gratulálni a tökéletes és preciz weboldalához.
 A "Szerszám készítés" rész is precizen és érthetően részletezve van, de remélem azért túl sokan nem állnak neki maguknak szerszámot gyártani. :-)
Vállalkozásunk 1982óta foglalkozik forgácsoló szerszám gyártással, jelenleg 6 CNC (4-5-6tengelyes) géppel állunk a piac rendelkezésére,és egy 4tengely vezérelt CNC mérőgéppel.(pontossága 0,0003mm)  
A web -oldalán látott átm. 3mm gravírmaró(tömör keményfém) vállalkozásunknál megrendelhető, mely 5-10 db-os rendelésnél  
kb. 3.980-Ft./db+ÁFA , szállítási hat. ideje 1-2hét.
(lehet kopás állóságát növelő TiAlN bevonattal is rendelni + 844.-Ft/db.+ÁFA)

Tisztelettel:ifj. Tarcsányi Béla

Metálmaró Kft.  
Központja és számlázási címe
H-1185 Bp. Árvai u.5
Metálmaró Kft.  
Délegyházi CNC Üzeme  
H-2336 Üdülő sétány 2. (Dunavarsány mellett)

Mobil tel.:06-30-999-2957 Tarcsányi Béla Ügyvezető  
Mobil tel.: 06-30-954-3411 ifj.Tarcsányi Béla Müszaki vezető
Mobil tel.:06-30-999-2956 Tarcsányi Julianna Kereskedelmi vezető  
Bp.iroda telefon : 06-1-292-3911
Bp.iroda tel.fax : 06-1-291-1976
Délegyházi üzem tel: 06-24-472-008
Délegyházi üzem tel.fax: 06-24-512-850
metalmar@t-email.hu
metalmaro@t-online.hu
metalmaro@xnet.hu
www.extra.hu/metalmaro.kft

Ingyen reklám [#smile].

f6kuxbs9f

Nem kene meghivni Oket a talalkozora, kiallitonak?

Udv

000000000

Meghívtam Őket (mail ment), várom válaszukat!

000000000

000000000

>kasukatools.com/szersz0_hu.
mindig bírtam az olyan oldalakat amik valamit kínálnak eladásra, de hogy mennyibe is kerül az nincs kiírva....

2nbj3n5m

Tiszteletem mindenkinek.
A találkozon sokak tetszését elnyerte a marókés
köszörüm. Ezért szetszedtem lerajzoltam,anyagot
vettem és az egésszelelballagtam az ismerös
esztergályoshoz. Nem örült mikor közöltem vele,
hogy nekem ebből max 15db kell plusz 15db 3mmm-es befogópatron. Ha kész lesz akkor majd újra
jelentkezem. Addig is vigyázzatok a maró ill.
gravírozó késekre.
Üdv: Jankó
[#love11]

fs9s63xkf

Hali!

Mi a véleményetek a DC marómotorokról? Esetleg tudna nekem mondani valaki egy-két márkát? Én a proxxont használom és nagyon meg vagyok elégedve a hangjával !!!, teljesítményével csak sokszor kevés a 6000 RPM.

Üdv.:
    Psychobilly

000000000

Itt lehet jó minőségű szerszámokat kapni ás ár is van

000000000

Itt lehet jó minőségű szerszámokat kapni ás ár is van. Bocs az előbb lemaradt a link
http://www.perfor.hu/hu