Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Úgy látszik nincs is ott nagy hőszigetelés, valami kinti fészerszerűség ?

000000000

Egy műhelyben van Sülysápon, amit ha éppen nincs ott az illető, nem is fűt.

bmejdz9nu

Mit dolgozol? Semmit sem láthatunk belőle?

eivmhrm04

Tibor ezt a gépet már én is láttam élőben,de remélem hamarosan munka közben is fogom

000000000

Elhiszem, tudok róla. Egyébként is Neked Feri "örök hálával" tartozik, amiért ilyen csodálatos 1100W-os DC szervomocikhoz jutott...

eivmhrm04

Még van 5 drb eladó

000000000

4-5 tengelyes szinkron szervórendszeren dolgozom, de közben az előbbi kis "játék" tárcsamotorokhoz is csináltam szervóhajtást, stb...Van mit tenni, ja és a "szervoringben" is épp eleget "küzdöttem" Veled...:)))

000000000

Ha meglátják majd a videót, mindenki Hozzád fog ezekért kincsekért rohanni!!:)

eivmhrm04

Ezek a motorok igazán Péternek tetszenének

s7manbs8

Itt nézzél szét, ezek lennének neked is jók, meg nekem is.

http://www.szerszamgep-csomor.hu/furok.html" TARGET=_fnew>Gépek

gsbwxanch

Mi lesz ebből a gépből?
Tudom...buta kérdés...de nem vagyok szakember, csak nagyon megfogott amit műveltek itt (és otthon).
Szeretnék építeni egy kisebb oszlopos fúrógépet...ezért is sasolok.
Képeket szívesen látnék. Esetleg lehet több, mint fúrógép. :-)

43pbwjg8s

Igen!
Tudom.... Csak szét kellene szednem és akkor éppen olyanom nem lesz amivel pl furkálni fogok majd hozzá. Persze ez most hála Hostyának megoldódni lászik.

43pbwjg8s

Szia Tibi!
Hát igen!
Ez már ipari! Szuper gép lehet!
Gartula hogy a kezed munkája benne van!

43pbwjg8s

Hogy Te mennyire nem figyeltél rám soha ez azt mutatja.:)
Persze megérthető. :)
Szóval a régi volt falapon (egy asztalon, de azóta egy 115 Kg-os 20-as acéllemezen fekszik az egész gép. (majdnem elnyomorítottam magam amikor egyedül feltettem) Az alsó képen van az ujabb verzió.
Ha érdekel a története:
http://cnctar.hobbycnc.hu/index.php?dir=KisKZ%2Fkezimaro%2F" TARGET=_fnew>femasztal

43pbwjg8s

MÉg szerencse hogy tegnap nem tettem be azt a kétmilliárdot amit az utcán találtam. Megyek veszek is belőlük. :)