Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

eivmhrm04

De mikor az ember türelmetlen,s már allig várja hogy beininduljon a dolog akkor hajlamos az ember ezt a hibát elkövetni.De azért éleszd ujra

bmejdz9nu

Milyen kellene? HEDS 400-as is van és 500-as is?
Vagy van Profi 8 kivezetéses (A+/- B+/- 0+/-) + táp... Amcsi DRO márka házzal 400cpr-es?
Mindjárt ezeket beteszem az adok veszekbe... :)
Szerintem sokan "kínlódnak" feleslegesen nagy encoderekkel...:) De minek?

000000000

Szia!
Igen a CAM progi generálta. Az artcam-ban van erre sokféle lehetőség, finomabbnak éreztem ha a Z tengely lefelé mozdulásakor nem csak egyszerűen lefúr az anyagba, hanem oldalra is halad egy keveset. Jön abból a motorból sokféle hang is :) néha morzsol, néha darál, néha meg olyan, hogy azt hiszem menten lerobban a helyéről.:) Ez egy egyszerű villanymotor, ami véletlenül bírja a 200hz-et is. Marómotornak alkalmatlan, nagyon vékony a tengelye, és van mikor berezonál. Vagy marómotor lesz a gépen, vagy egy normálisabb fortuna..

000000000

Az 500-ast választanám, ami van nekem az is az. Írok mailt.

bmejdz9nu

0gbwyh99

Köszi az őszinte választ . Amúgy gratula , hasznos ketyerét szereltél össze . Ne add fell és csak igy tovább !

HJózsi

Erről nem hiányzik egy 'o' betű?  
http://img.auctiva.com/imgdata/7/6/1/3/7/0/webimg/120459596_tp.jpg" border=0>
fake?

HJózsi

http://www.mitutoyo.hu/img/Katalogus/H14001_F4.pdf" TARGET=_fnew>219. o és környéke ... ezeken van a végén 'o' ...

7vpav5d32

Ezt a tojtoj katalogusban találtad?? [#nevetes1]

bmejdz9nu

Lesatírozták a képen (pár hete :)... gondolom leesett áru...:)
A valóságban Mitotuyo (o val) :) érkeztek... és nem úgy néz ki mintha hamis lenne :)

bmejdz9nu

https://cnctar.hobbycnc.hu/VarsanyiPeter/For_Sale/xxx/" TARGET=_fnew>Csináltam róla képeket.... Mindenki döntse el, hogy ez micsoda... :)
(feltöltés alatt még... teljes felbontású képek lesznek...) Én két alkalommal rendeltem és mindíg ezt kaptam... :)

HJózsi

Péter linkjén ... viszont amik küldtek neki, úgy látom nem hiányos, minden 'o' betű megvan ... :)

HJózsi

Utólag ráírtad ? [#nyes]

bmejdz9nu

Nem. Én gyártom itthon ezeket a Mitutoyo műszereket és exportálom Kínába... 5USD-t kapok darabjáért :)
Na és hogy tetszik a kivitel? a képeken? :)

HJózsi

[#buck] Egész meggyőző ... ha nem lenne egy first class orosz a fiókban ...[#hawaii]