Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

000000000

Azt nem ertem, miert nem hagytal radiuszt a lapkafeszkeknel levo elnel...

bmejdz9nu

működik.. jó... minek bonyolítsam...

000000000

Vegul is akkor ennyi hozzaallassal minek kuzdesz a servo rendszereddel... ((:
Forog, nem?

bmejdz9nu

Na az más :) az a végtermék az a cél... magamat győzködöm [#kacsint] nem látni?

000000000

jo cuccok...és tényleg nem tool bonyolult.....az osztós számbeütő nagyon ott van....
...én ha bábot csinálnék golyós lenne a csúcs...
...de az még odébb van..egyenlőre a BF20 előtolás a projekt

bmejdz9nu

Előtoló motor mi lesz rajt?

000000000

egyszer majd talán az amit elcseréltünk volna,ha kijutottam volna a talira....

bmejdz9nu

Valamit írjál mit tudnál adni... és megegyezünk... ha gondolod... én is jobban tudnám "koppintani" aztán a dolgodat :)
Nekem van kb. 10 ilyen motorom... :)

000000000

jólhangzik.....de egyenlőre csak a terveket,meg a méretezést tudnád koppintani,mert ellvitte a bömösöm a körasztal árát....de ha van kb.10 mocid,akkor lehet tudok várni pár hetet az üzlettel és akkor már valószínüleg a körasztal is meglesz és kezdhetem darálni a fogaskerekeket.

bmejdz9nu

000000000

Szia V Péter.

Megkaptad a levelem?  
Lehet túl pofátlan voltam és azért nem kaptam választ???

bmejdz9nu

000000000

Akkor most én irom hogy bummm:)

bmejdz9nu

küldtem neked egy másik címet most...
Fel vagyok csigázva... mert olyan "pofátlan" mailt még sosem kaptam amire még nem válaszoltam volna... [#nyes]