Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

000000000

Most Te azt serelmezed, hogy sokat adtal - keveset kapsz. Nem tudom megitelni. Nem is tisztem...
Ha van kitartasod, folytasd! Ne szigetelodj el, kellenek ezek a peldaerteku dologok. RC kollega is megjegyezte mar, hogy ezekbol rengeteget lehet tanulni. Szerintem ha mindenki annyira raerne, mint Te, publikalna.
De hidd el, este mikor tenyleg a hobby dolgokkal foglalkozik az ember, nem hataridos munkat csinal, stb - f*sznak sincs kedve kamerat allitgatni, mindent tukorre fenyezni az olajfoltoktol, stb.  

Emlekszem regebben mikor meg a fortunat csak elvetve emlitettuk, Maffia felrakta a sajatjarol keszult kepeket. Volt rajta egy olajos rongy, volt talan egy kis forgacs is es egy szeken keszult a fenykep. Meg is lett a reakcio... (:

bmejdz9nu

Valójában többen voltak az elkövetők... :) Csapatmunka volt?
Ma az 500-as listán ("világ leggazdagabjai") 4 akkori munkatársa is fent van... az utolsó hely is millárdok... dollárban... :)

bmejdz9nu

Pl. Halottam, hogy valaki állványos fúróból csinált marót... nem publikálta.
Én publikáltam az a saját "fejlsztésű" :) esztergakéseket... volt is kemény reakció... na és? Azóta más is csinált...
Sőt kiderült, hogy spanyolviasz volt... (a japán gyerek... amit belinkeltél...)

Publikálni kellene mindent, akkor is ha hülyeség... több szem többet lát... Csak jobb lehet a publikálónak is!... a legnagyobb hüleség is...
De nem teszik... Egy éve sokkal több volt...!
Minden egyszerű dolog jól jöhet pl. egy kezdőnek... bármi!!!
... és nem az olajos rongy és forgács ennek az oka...

000000000

Nem kizarolag az olajos rongy - forgacs. De az ember ha mar publikal, foleg szakmabelieknek (teljesen mindegy, lila, vagy fekete oves), igenyessegre torekszik. Nekem erre szemely szerint nincs idom. Egy peldat mar emlitettem:
Barmit gyorsabban lemodellezek 3D-ben, mint hogy muszaki rajzot, stb keszitsek hozza. Gyakorlat hianya? Nem hiszem... De lehet. (:

Amibol elek, abbol lathattal egy kis nuansznyi darabot a "muanyagos" topikban. Az itt torteno lenyegi dolgok negy fal kozott maradnak. De ez mar nem hobby... Igaz a folyamat ua., kiserletezesek, meresek, stb.

bmejdz9nu

Lehet, hogy csak a "láz" beszél belőlem, mert lebetegedtem...
De Árpinak igaza van az ügyben, hogy a Talin kellett volna tartani egy előadást a képek és videók belinkeléséről és azok előmunkáiról...
(sokan azt mondják azért... mert... nem tudják...nekem meg igencsak gyorsan megy... :) stb... de nem feltétlen ez szerintem.
Az aztán már végképp nem "szakmai szégyen" ha valaki nem tud videót konvertálni, vagy nem ismeri a Photoshop-ot...
Na de semmire sem volt (szinte) idő a Tali-n...
De hagyjuk mert "csevegőt csinálunk" a topikból... :)

000000000

Nem egeszen ezt irtam, vagyis lehet csak nem konkretan arra reagaltal. Egy masik, kisebb problema megletet vetetted fel.

drag 'n drop to chat topic
#1981- #2000

000000000

A Fórum II.-es már most is ismeri (most is van rejtett Fóruma amit csak meghívottak láthatnak)...

000000000

Teljesen egyet értek veled...

ybm4ifb

Szevasztok

Na!!
Elég olvasni....mostmeg még nézni is......

000000000

Péter!
Bill Gates nem írt semmilyen DOSt sem a garázsban sem pedig máshol. A DOStm bagóért vásárolta meg egy kis cégtől és óriási profittal adta tovább az IBM-nek. A WINDOWSt pedig a XEROX-tól ill. az Apple LISÁ-járól lopta. Erről egy film is volt. Sok hasonló ember lett hasonló módon gazdag. Pl. Leo Feder, a gitárgyáros aki az amcsi Bill Bigsby gitárjának megoldásait lopta el, szabadalmaztatta és így gazdagodott meg. Mindkét kétes  figurának azonban mégis köszönhető valami. Mégpedig az, hogy termékeiket a legszélesebb körök is használhatják. Pl analfabéta romák is netelhetnek, ill. csóró "kutyák" is gitározhatnak....  

bmejdz9nu

Na Lámpás ezt visszakapod... csak idő kérdése :)... [#nyes][#vigyor1] Én vagyok a mechanikai ötlet? :) Itt villogok... legalább lassabbra csináltad volna... :)

bmejdz9nu

Magamat is alíg bírom... [#kacsint]

bmejdz9nu

Jó akkor rossz példa volt... [#circling]
De a lényeget értitek...
Nem engem kell betenni... Ha nem amit csináltok!

robroy007

Kedves ABSZOLIT!!!!

Ha te tetted volna fel tegnap a linket a japán csókáról akkor a mondat így íródott volna:

"végig néztem ABSZOLIT linkjét"  

vagy Buga Jakab is feltehette volna, de nem tette! szerintem teljesen fölösleges bárkinek is ilyen véleményeket írni mivel akár enyém is lehetne de nem én találtam rá!

szerintem legalább itt ne viselkedjünk úgy mint a bírkák, hogy valaki közzétesz valamit aztán jó magyar szokás szerint lehurrogjuk, hogy fényezi magát már megint

(nem áll szándékomban megbántani senkit sem, de nem tetszett a hozzászólásod)

Robi

000000000

Kedves robroy007!

Aszbolit kerlek, nem abszolit.
Teljesen felreertetted amit irtam... Teljesen...
Peter hozzaszolasa elott ketszer is linkeltem a csoka weblapjarol. DE!!! Nem is ez a lenyeg, lesz*rom ki linkeli! A lenyeg ezen volt, csak feluletesen olvas a forumozok 99%-a!!!

Szoval a lenyeg: " ((: "
Ez mit jelent? Semmi komolysagot! Tudtommal.

((: