Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

000000000

Lehet, hogy hülyeség amit kérdezek, de az ilyen lemezolló hidraulikus présen is működhet, vagy a vágásnál fontos a sebesség is ?

ybm4ifb

Szevasztok

Nem nagyon akarok beleszolni,de ez az olló teljes hosszon egyszerre vág?
Mert ha igen..akkor elég nagy erő kell hozzá.

Motoros

Működtethető hidraulikus gépen is, végűl is a lemezollóknak két fajtája van: hidraulikus, és excenteres.

Motoros

Igen ez teljes hosszban egyszerre vág, nagyobb erő kell hozzá, viszont nem csavarja a leeső darabot.

ybm4ifb

Szevasztok

Ebben egyetértek.

Motoros

Esetleg egy körkéses olló nem felelne meg? vékony anyagnál talán ez is megteszi, és egyszerűbb az elkészítése is.

Kristály Árpád

Hallihó Motoros!
Nálad miden rozsdás????

Motoros

Nem rozsda---patina. Különben a rozsda alatt nemes anyag lapúl. :-)

bmejdz9nu

http://i9.ebayimg.com/04/i/000/b6/f7/a571_12.JPG" border=0>

Kristály Árpád

Hallihó!
Ettől féltem!
Mint a Pomázi mosolygó .....s

Nagyon jó lett az anya...pedig csak  anya csak  egy van, illetve három!
Üdv.: Árpi!

bmejdz9nu

http://i3.ebayimg.com/06/i/000/b7/4e/27ea_1.JPG" border=0>

Hát igen... ilyen is van... csak elég drágák...

000000000

Kristály Árpád

Hallihó Péter!
Már megint mit csináltál?  
Csak nem hagytad kint a napon!
Üdv.: Árpi

bmejdz9nu

A THK katalogusban már régebben felfedeztem... de ez a kis darab az Ebay-on 250 Euro... tehát meg van az ára...

Nem én csináltam :)

Motoros

Én ezt photoshop gyártmánynak nézem. Azzal lehet a leghamarabb megcsinálni.