Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

hostya

"Az alsó és felső sor között van eltérés egy kocsin belül? Vagy rosszul tudom?"

Rosszul tudod...   Nincs eltérés!

etc77f5nr

Akkor szétpotyoghat, majd zsirba visszateszem és ottmarad, a sínre meg óvatosan húzom fel. Az elmélet jó?

hostya

Szalai György

Már majdnem mindent elmondtak az előttem írók.
Egyet tartok még fontosnak, de azt nagyon.
Túl azon, hogy a tálcának elég magas legyen a széle, tegyél rá egy vastagabb puha fehér tiszta rongyot, és azon szedd szét a kocsit, hogy az alkatrészei ne tudjanak gurulni a tálcán, és nagyon jól láthatóak legyenek.
http://www.prosemprekft.fw.hu/muanyag/talka/8.jpg" TARGET=_fnew>És előtte edd meg a somlói galuskát az átlátszó műanyag dobozból, mert az is kellhet.

etc77f5nr

Feltöltök egy 120 literes akváriumot zsírral és annak a belsejében szedem szét :)

hostya

Van akváriumod..?
Akkor te.... [#vigyor2]

etc77f5nr

Akkor én nem vagyok meleg tudom. :) Mert akinek van akváriuma nem meleg. Egyébként van 2 59 literes az egyik növényes a másik ideiglenes :)

A hétvégén megjönnek elvileg az X tengely alkatrészek akkor leszerelem a lin csapágyakat és mosok. :)

hostya

Nekem is volt(van) 2db 150 literes, az egyiket el ajándékoztam, a másik meg már a padláson szárad/pihen.. [#integet2]

keri

Búvár szemüveget vegyél hozzá [#vigyor]

etc77f5nr

Majd igyekszem :) Ha meglesznek az alkatrészek, akkor kérek topikot és megmutatom a gép átalakulását. Ez már a 2. lesz :) Fióksínektől a lin csapágyakig, 8-as menetes szártól a golyósorsóig :) Csak senki nem akar nekem eladni golyósorsót a fórumon :))

r5y7cufaj

Sziasztok!

Linear-t ,hogy szoktátok méretre vágni? Gondolom illene hűteni, tehát flexel nekiesni ostobaság lenne.
Köszönöm..

w0hgtwf3w

Semmi flanc, vékony vágókoronggal simán lehet vágni.

PSoft

Vágjad csak nyugodtan "flex-el" vékony,0.8-as vágólappal,mint ahogy © kari is mondja!
(ha akarod,hűtheted is közben)

Ennél nagyobb "eretnekség" is volt már a történelemben.:))

s7manbs8

PSoft bácsi, nincs valami jó kis dobozod vezérlőnek ? Csak jobb lenne berakni valamibe, mint csupaszon, szegény szégyellené magát pőrén. :)

PSoft

Mááá kinőtted a másikat!!!???[#wow1]

Mi van csupaszon???:)