Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Egy olyan kerék mennyi körül van ilyen nagyobb méretben mert áttétel kell ehhez, de lehet ekkora kerék nem kell kitudja, ki kell valahogy próbálnom hogy bírja, mindenesetre egy ideiglenes megoldással is meg lehetne ha kivágnék egy 6mm MDF-ből meg ráfogatni hogy a tengelyre rá tudjam de ahhoz is kell esztergálni vagy hogy tudom a tengelyhez rögzíteni.

s7manbs8

Habár nem kellene iylen nagy se, elég lenne ha ott a kivágást elérné ott csavarral tudnám már rögzíteni olyan 65 mm átmérő anyag, meg ott a közepénél kiállna belőle 30mm átmérővel hogy a vállába belemenjen pont és akkor központos , na végül is akkor egy kb. 65 átmérőjű és vagy 100 hosszú rúdból meg lehet csinálni egy fogással az én tudatlan fejem meglátása szerint is, akár aluból vagy másból is amit könnyű megcsinálni és nem is drága.

s7manbs8

Ha van egy olyan powerbelt kereket azt hogy rögzítem e tengelyhez ? mert abból nem áll ki, ahol hernyócsavart tudok beletenni vagy milyen módszer van még ?

De persze az a gond hogy posta felejtős stb ... azért se jó..

keri

Miért nem számolod ki egyszerűen?

s7manbs8

Hogy mennyibe kerül ? Mert be se tudok lépni oda pl.

279nwbpsa

Viszonyításnak:
1db. HTD-3M 40fog/15mm szélességű és
1db. HTD-3M 20fog/15mm szélesség postával együtt volt 4500Ft,ha jól emlékezem.
Ami még nagyon drága tud lenni,az a szíj... :(

besirkyjh

Szia Tomi

Ezért használok XL-es fogazást .Az alu ott is annyi de a szij csak harmada és szintén PowerBeltes !

s7manbs8

Kösz, ez meg van vagy 150 fogú, van hozzá szíj is, de azt nem tudom milyen fajta, HTD-3M vagy másféle e.Illetve ilyenből van 2-m is azért ha fel lehetne használni miért ne.

A szervók meggyógyultak, hétfő körül lehet fel kéne adni, amit tudok. már most lassan ki is gyógyulok a megfázásból, ami 2 hete kínoz majdnem.

279nwbpsa

Szia Zoli!
Van itthon abból is.  
Csak mindig más fogszámú,mint ami éppen kellene... :(

279nwbpsa

Mire akarod felszerelni egyébként?
Csak nem arra az X-Z-tengelyre?

A szervóknak örülök! :) Köszönöm szépen és jobbulást kívánok!

besirkyjh

s7manbs8

Szia , LCD kijelzőt kérdezted ? Pár napja mikor beszéltünk róla említetted.

s7manbs8

De arra próbálnám valahogy megtesztelgetni.

besirkyjh

Ja bocsi .

Igen kérdeztem de nincs ilyen viszont a kezembe nyomtak egy fényképezö kijelzöjét ( illetve a komplett gépet ) . Az érdekel ?

s7manbs8

Hát ... azokban nem tudom mi van vajon, valami működő kéne amit lehet ismerni is, de megmutathatod ha ráérsz, ha ki lehet belezni :) :) Remélem nem zavarlak ha beszélünk erről-arról.