Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Csuhás

Gondolom kalibrálási papír kell, mert a vízmérték azon kevés eszköz egyike amit házilag is lehet ellenőrizni, beállítani. ( Egyébként google: vízmérték kalibrálás )

xgn8p4wk5

Olyan gondom van, hogy lerakom a vízmértéket és ha 180 fokkal elfordítom akkor nem ugyanazt mutatja. Ezzel a gonddal tudok házilag kezdeni valamit?

rokonok

Gondolod . A kutató laborokban már lehet 10x többet tudnak csak amíg a régi portéka is kelendő addig nem hozzák ki az újat. Nem lehet tudni mit adtak az "ufók" az embereknek már tudást. De a viccet félre téve nézd meg a MIB című filmet igaz ez csak egy film de rengeteg reláció van benne. Legalább szórakoztató is a film. Amm réges-régen volt egy képlet amit a feltaláló éveken keresztül nem tudott megoldani. Pedig csak 6 szén és 6 hidrogén van benne ezt tudta. De lerajzolni a molekulát nem tudta. Míg nem álmában ihletet kapott és másnap már meg is oldotta a feladatot. Gondolom ismerős a tan mese. Súgtak kicsit neki.

Csuhás

Ez egy sokat látott darab lehet. A legvalószínűbb hogy a talpán van egy parányi egy két százados felverődés, ennyi elég is hogy így viselkedjen. Érdemes volna elsőnek egy tusírlapon, vagy legalább valami köszörült felületen, vagy végső estben egy üveglapon egy kis festékkel ellenőrizni a talp állapotát.

vadember

A képei alapján mintha kicsit pedofil lenne az ürge. Feltűnően sok a lengén öltöztetett leánygyermek.

xgn8p4wk5

Ellenőrizni fogom. Az nem csinálhat ilyen gondot ha netán valami oknál fogva elmozdult benne a libella?

designr

Igen.A japánoknak van egy kis beütésük..Európai szemmel..

Csuhás

De igen, okozhat, bár a kép alapján talán gipszel kiöntött üregben van, így nehezen tudom elképzelni hogy elmozdult volna.

xgn8p4wk5

Filc vagy papír szerintem. Na de majd a tusírlap megmutatja, hogy mi a helyzet. Köszönöm a segítséget! :)

Révész Richárd

Segítsetek!

Van itt egy motor. Ha jól gondolom deltába kötve mehet 3x400 V-os frekiváltóval.
Jól gondolom?

w0hgtwf3w

Csak pár kattintás.
De, hogy szép legyen az még rengeteg munka.

s7manbs8

Az eredeti kép mintha részletesebb lenne.

w0hgtwf3w

Hát azért írtam, hogy még van rajta munka

kart emg

Szia!

Láttam a MIB-et, jópár éve először. Vicces film, nem hiszem, hogy sok köze lenne a valósághoz.

Amit viszont tudok, hogy per pillanat a Holdra visszamenni sem kis projekt, nem is beszélve a Mars-utazásról, ami a továbblépés lenne, már ami az emberes űrutazást illeti.

Az MI helyzetét nem találgatom, ez túlságosan szubjektív: felvetésedre kicsit nézelődtem a neten, vezető IT cégek képviselői 10-100 év vagy méghosszabb időre teszik, hogy a gépi agy utoléri az emberit.

jani300

Nem tudom ,de érdekes .Ilyesmi a kapocsléce ?
Az első képen a rajz nem tiszta nekem .
Kíváncsi vagyok csak ,remélem nem haragszol érte .