Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

CAD-Daten az o2c konvertieren interaktív 3D-s megjelenítés komplex geometriai adatok
Az o2c technológia lehetővé teszi, hogy bemutassa háromdimenziós tárgyak, kis méretben igen nagy sebességgel. Megnézheti részletes 3D-s objektumokat az o2c lejátszó részletezett minden szögből, animálni elemek prezentációs célokra, és szimulálják összetett mozgásokat. Még használni a meglévő CAD adatok alapján a o2c objektumok.
Építészek menteni a design, mint egy o2c objektumot, és küldje el a fájlt egy e-mail mellékleteként ügyfelük. Az ügyfelek majd a szabad o2c lejátszó a fájl megtekintéséhez, segítve tervezés és a konzultációk nélkül az ügyfél kelljen használni és megérteni a CAD szoftver.

3vv2btrhv

Ugy értelmezem , hogy nekem kel feltölteni az e-mailre , majd ők átalakítják megnézhető formátumban ? Sikerült a telepítése .

zozo

Nem, az o2c fájlt tudod tovább küldeni mint levél mellékletet, és az ingyenes o2c lejátszóval megnézheti a címzett.

000000000

Sziasztok. TNC150-es vezérléshez keresek magyar leirást. Tud valaki ebben segiteni? Üdv Tom

morfeus

Sziasztok!
Az lenne a problémám illetve a kérdésem,hogy egy adott fogaskerékről hogyan tudom meg állapítani azt,hogy milyen modulú?
Mert a google a barátom ugyan de mivel még nem mértem ill nem csináltam ilyet ezért nem egészen világos!
Amúgy egy eszterga cserekerékről lenne szó!
https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Modul_(m%C5%B1szaki)" TARGET=_fnew>Ez mennyire használható?
Előre is köszönöm a segítséget!

Devecz Miklós

Durva közelitéssel:
D = m * z + 2 * m

Ahol a

D külső átmérő
M modul
z fogszám

A számítás után a szabványos modul felé kell kerekíteni, általában beválik.

zozo

Sok lett az "m"
Csak m*(z+2)

zozo

Ja, bocsi, így is jó, nem figyeltem eléggé  :)

Csuhás

A két egyenlet azonos csak az egyikben ki van bontva a zárójel. :-)

morfeus

Köszönöm szépen holnap mérek fotózok és leírom!
Amúgy a vonó orsóm forgásirány váltását akarom plusz fogaskerékkel megoldani!

morfeus

Illetve az egyenletben az m-a modulra vonatkozik,de azt hogyan mérem ill állapítom meg?
Mert átmérőt megmérem,fogakat megszámolom ez idáig ok,de a modul?
Az a kérdés persze számomra mivel tényleg most mérek,számolok ilyet életemben először!

Devecz Miklós

m = D / (z + 2)

Így már jó? [#wave]

zozo

Megméred a nagy átmérőt, mondjuk 100mm
Megyszámolod a fogakat, mondjuk 48.
A 48-hoz adsz 2-őt, az 50.
100-at osztod 50-nel, és lám 2-es modul jön ki.  
Tehát a fogszámhoz mindig 2-t adsz, és úgy osztod a nagyátmérőt a fogszám+2 -vel.
Így már  OK?   :)

Csuhás

Modul egyenlő a kerékátmérő osztva fogszám plusz kettővel és kerekítve a legközelebbi szabványos modulra.