Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Jancso

Elnézést kérek mindenkitől! Úgy látom vak vágányra kerültem! Na de mindegy! Üdv Mindenkinek! Jancsó

000000000

Azt hiszem nem is kell több érv a 27822-ben leírtakhoz.
Ha valóban képviseli a márkát (több gyártót), akkor 2009 óta csak észreveszi, hogy létezik ilyen gyári rendszer.

http://www.fixator.com/about-us.html" TARGET=_fnew>2009
FIXATOR files a patent for an automatic levelling system for suspended platforms. The invention, eliminated mercury bulbs from the electrical cabinets and reflects the commitment of FIXATOR to a sustainable development policy. For the first time, FIXATOR integrated electronics into its products.

Ahogy említettem is: először a gyártónál kell keresni, mert nem lesz engedély, csak újraengedélyeztetéssel, ami bonyolult és drága.

Na ezért vannak nálunk különválasztva a beszállítók, hogy ki karcolja a budi ajtajára a feliratot, és ki programozza a gyártósort.
[#nezze][#nezze][#nezze]

000000000

"csak újraengedélyeztetéssel, ami bonyolult és drága."

Akkor, még is van más módja?  [#nevetes1]
Persze, hogy van.

Drága?
Szerintem ez a duma a pókerben sem mindig jön be.
Mi van, ha azt mondják?
Megadom.
És áztát, hogy mostmá viríccsámátesó!
És akkor te meg csak nézel ki a fejedből.
Nagyon járatlant tudsz te csak eltántorítani.
Aki egy kicsit is képben van, azzal te nem tusdz semmit kezdeni.

000000000

Veled ellentétben én végigvittem egy teljes fejlesztési és engedélyeztetési projektet ebben a témában.
Neked ez nem adatott meg, mert sem képzettséged, sem képességed, sem betöltött poziciód nem teszi ezt lehetővé.
Hogy visszatérjek a kérdésedre a másik mód, az olcsó:
2.3. Gyártó  
Emelőgép gyártó (szavatos) az, aki - olyan jellegű átalakítást végez, amely az emelőgép tartószerkezetének, önálló részegységének, villamos, hidraulikus, illetőleg pneumatikus berendezésének biztonságát érintő módosításával jár együtt.

000000000

Szóval, végig vitted a lehetetlent?
Mert hogy az imént még lehetetlen volt. [#nevetes1]

Te tényleg nem érzed, hogy mennyire nevetséges vagy?

Na jó!
Jtszál magaddal. [#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes]

000000000

Semmi gond, majd te végigviszed, és beszámolsz róla.
[#eplus2][#eplus2][#eplus2]
Igaz, hogy gyárkapun be nem teszed vele a lábad, de addig sem hülyeségeket írkálsz.
Szövetkezz T-72-vel, vedd meg a No.0001-es sorszámú szoftvert tőle, így ő is jól jár, mert lesz végre vásárlói visszajelzése ྕ óta.
Neked meg lesz egy számodra is átlátható program végre a kezedben.
[#eplus2][#eplus2][#eplus2]

b4nm7gjvr

Miért nevezitek T-72-nek ???? Nem T45???

000000000

Az eladási, marketing stratégiája miatt.
Bár tényleg hülyeség, visszavonom.
A T72 egy műszakilag kiforrott, sikeres példány, harmincezer legyártott és eladott példánnyal.

s7manbs8

Panelt kimartad már, épp most marakodok párat, úgy néz ki, ez működik, lomexes.

9ffuubzw6

Sohasem volt bajom vele.Nagyon erős hűtése van, ful hideg a burkolat, bár a tengelyvég picit felmelegszik üresjáratban is(szerintem a csapágy súrlódása miatt ami 30000 fordulaton azért jelentős). Szerintem jó választás, mert nagyon masszív, nem üt, gravírozásra is jó.Én most készítek hozzá fordulatszám szabályozót, hogy a fordulatot stabilan tudjam szabályozni Mach-ból vagy Grbl-ből.

000000000

Csináltam már jó néhányat.
Nekem ez a tömény savas eljárás nagyon meredek.
Jó a minőség, csak félek tőle.
Éppen délelőtt jártam úgy, hogy megláttam egy cseppet a szemüvegemen. Ez rám hozta a frászt rendesen.

s7manbs8

Mikor kocsit vezetsz, akkor is nézni kell az utat, elég egy kormány elrántás és ugyanott vagy.

000000000

Persze, minden rejt magában balesetveszélyt.

k0iuitfzy

Ok, elgondolkozok rajta. Láttam drágábban szabályozhatót is.

9ffuubzw6

Jaja, csak nekem terhelés független fordulat kell, hogyha fémet akarok megmunkálni.