Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

ywathzay

A szöveg képét beviszed AutoCad-be, körberajzolod, beállítod a megfelelő méretet, elmented dwg, vagy dxf-be, és mehet a gép alá. Én az ilyet így szoktam megoldani, a Corel-t nem ismerem, sajnos más megoldást nem tudok, de ez legalább működik.

000000000

Sajnos, némelyik betűtípus tele van hibával. Úgy tűnik, ez átlagon felül rossz.  
Valami programba kellene behívni, javítani.  
Én, ArtCam –et használok ehhez is.  

s7manbs8

Néha nem Árt egy kis CAM. :)

000000000

Ami, cam, bekapja, és megcsócsálja:)

0vs6s3jyp

Köszönöm az elméleti segítséget! De,sajnos nekem nincs semmilyen CAM programom. Valaki meg tudná ezt oldani, megfelelő dotáció ellenében?

000000000

DeleteNudes Smouth vagy Reduce utasítássa simíthatod a görbéket...
Szia,
valóban gagyi a fontkészleted, akkor fordul elő, ha már többször konvertálták mindenféle rendszerhez... nyomdásznak jó :)

ha elküldöd corelben, kisimítom neked...

000000000

persze ha az adatlapodon az ismeretlen sorokat kitöltöd...
de legalább írd be hogy jan 1. én születtél, szír vagy, és nem beszélsz angolul és szírül....   :)

Jancso

Tisztelt Fórumtársak! Az alábbiakban kérném a segítségeteket!Adva vagyon egy 3 motoros (higanyos dőlésszög érzékelővel ellátott) emelő berendezés. A higany az csak a maximális dőlésnél avatkozik be (azaz letiltja a teljes vezérlést) az elektronikába. Ezt szeretném automatizálni valamiféle giroszkópos vezérléssel, ami beavatkozik menet közben a motorok vezérlésébe, hogy vízszintben tartja az emelő berendezést fel és le menet közben. Üdv Jancsó

svejk

Milyen motorok?
Mit emel?
Emberélet, vagy jelentős anyagi veszélyeztetés fennáll?

b4nm7gjvr

Ezt a vezérlőt megépíteni már nem hobby kategória... meg lehet, de nem éri meg, sem a készítőnek sem a vevőnek... keresni kell egy olyan céget ami ezen vezérlő tervezését és kivitelezését garanciával elvállalja!

Jancso

Tisztelt Svejk!  
3 fázisú fékes motorok melyek surló hajtással személy és teheremelést hajtanak végre. Ez egy 3 motoros kör függőállvány melyben személy és teherszállítás történik. Ez által ember élet és jelentős anyagi veszélyeztetés fennáll. Üdv Jancsó

Jancso

Tisztelt Franczy! Köszönöm a szíves válaszát. Elnézést kérek a pontatlan tájékoztatásért. Svejk úrnak intézett válaszomban olvashatja a részleteket. Az is segítség hogyha kapok olyan céget aki ilyen jellegű vezérléstechnikával foglalkozik. Üdv Jancsó

0vs6s3jyp

Köszönöm a felajánlott segítséget, nem vagyok sem szír, sem szőr, csak egyszerűen béna. Nem is vettem észre a regisztrációnál az adatlapot. Pótlólag kitöltötem, nincs titkolni valóm. Nem szoktam fórumozni, facebookozni, bár ott fent vagyok, de azt a gyedrmekeim kezelik.A Corellal már vagy 20 éve dolgozom, mert akkor vetem az első computeres gravírozó gépemet.  
Most nyugdíj mellett, saválló acélból lézerer vágott
Trabant feliratokat készítek németországi megrendelésre.

000000000

Mindenképpen darus céget javaslok megkeresni, mert végül úgyis ő adja/adatja meg rá a jóváhagyást.
Hiába működik hibátlanul, műbizonylat, engedély nélkül (az egész átalakított berendezésre, nem csak a vezérlőre) nem fogsz emelni, nem hogy embert, de egy cementes zsákot sem.
Mindenesetre ez legalább 6 számjegyű dolog, tudom, mert mi is sok, nagyterhelésű emelőeszközt, darut üzemeltetünk, és mi is fejlesztettünk ki berendezéseket, és hagyattunk is jóvá.
Ez nem hobby kategória.
A fenti 3 cég egyike biztos tud ajánlani megoldást, vagy akár kész berendezést, ami már műbizonylattal rendelkezik.
Mindenképpen küldd el a meglévő berendezés típusát, gyártóját, és a cserélni kívánt részegység pontos megnevezését a kiválasztott cégnek.
Nem lenne rossz az eredeti gép prospektusát is.

Persze, ha még él az eredeti gyártó, akkor nála kellene először érdeklődni, lehet van követő, kompatibilis, fejlesztett részegység.
http://www.novotransz.hu/" TARGET=_fnew>Novotransz
Kft.
http://www.ecocranes.hu/" TARGET=_fnew>Eco Cranes Kft.
http://www.konecranes.hu/" TARGET=_fnew>Konecraens Kft.