Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

PSoft

Abból is van egy példányom.:))

s7manbs8

Ajj, de béna vagyok, itt keresem a marópatront egy félórája, azt most jut eszembe, hogy benne van a marógépben.

000000000

Ez olyan mint mikor az öreg szaki a szemüvegét keresi , de nem szól senkinek.
Aztán 2 óra után földhöz vágja a sapkáját mérgében és megtapossa, aztán hirtelen megáll és belehasít a felismerés, hogy ott volt a fején a szemüveg is.
Csak akkor már késő. [#nevetes1]

etc77f5nr

Faterom régebben a lakáskulcsot kereste reggel, őrjöngött csapkodott, aztán elment otthonról. Este kérdezte mi volt reggel. "Kerestem a lakáskulcsot, és végig a kezemben volt." -.-

szabo janko

Az hiszem ez a HOLZ MANN-é

szf

http://kepfeltoltes.hu/view/150210/20150210_122223_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Sziasztok!
Van rà megoldàs mach3-ból vagy màs hasonló progival vezérelni a képen làtható robotot.Nincs meg a vezérlője.Motort meg olyat rakok rà amilyet akarok.

0bn8uxmw

Szia,

A vasad neve SCARA robotkar. [#vigyor3]

Linux CNC tudja. Lehet Arduino-val is vezérleni(GRBL, vagy Marlin FW) az is tudja, és kicsit google-zol akkor találsz mach3-as videót is róla de mach3-hoz gyorsan nem találtam leírást miként lehetne.

sasi

Segítség, béna vagyok!

Néhány napja az Outlook Express egy-egy beérkezett levelet nem hajlandó törölni. Más mappába áthelyezhető, kivéve a törölt elemek mappát.

Mi lehet ennek az oka?

szf

Köszi a gyors vàlaszt.Akkor nem dobom ki.[#wink]
Esetleg tudsz segíteni életre kelteni,ha arra kerül sor?

4ybj8h3c8

Áááá, ez sehol sincs.

Megboldogult haverom a Nagykőrúton állt az autója mellett, kotorászott benne, és közben ezerrel k.anyázva ordította valakinek a fülén tartott telefonjába, hogy nem találja a ku... telefont.

0bn8uxmw

Persze segítek!
Még nem foglalkoztam ilyen vassal de tapasztalatnak jó lesz, kérdés mire akarod használni? Léptetőt vagy servó-t akarsz bele rakni?
Dobj egy mailt és ott folytatjuk.

szf

Hol talàlom a Sneci vezérlők kapcsolàsi rajzàt ,leíràsàt?

000000000

PSoft

000000000