Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

000000000

De már 2 darabot szétbontottam és így van csere cucc csak a fedél hiányzik - meg hát minek adjak ki 30E forintot amikor nincs is rá szükségem csak egyenlőre sajnálom ezt is szétszedni .

Szalai György

Mert felújítani többe lesz mint harminc?

000000000

Harmincért árulják az általad belinkelt mérőbőröndöt - és mivel többet is találtam a neten így valószínűleg nem egy "ritkaságról" van szó azaz akkor ennek is bontás lesz a sorsa . Nagyon jó minőségű sárgaréz csavarok , anyák, távtartók vannak benne .

PSoft

Nos...

Utána néztem a #3949-ben írtaknak.
Én ,egy ilyen Liliput-ot használtam 'anno.

PSoft

Ez volt a "lemezházas", szürke kalapácslakkos.:)

Szalai György

A digitális szenzor és mérés-adatgyűjtés technikával nagyot fordult a világ ezek óta már.
Elértéktelenedtek.
Ma egy kéttenyérnyi műszer megteszi ugyanezt, csak automatikus méréshatár váltással és még egy jó pár paramétert regisztrál és kiszámol, vezeték megbontás nélkül.
A feszültség és árammérés önmagában már nem is árul el eleget, mert ezek lefolyása, tendenciája is lényeges szempont lett, a nagyon rövid idejű történésekkel együtt.

fpd0kbd4

Sziasztok az új helyen!

A kérdésem az lenne,ismerős e valakinek a képen látható szerkezet?(ha sikerül fölhülyülnöm) Annyit kiderítettem,hogy egy MAHO MH 300p marógép opcionális egysége.De hogy mire használható konkrétan arra nem jöttem rá.Marás köszörülés,gravírozás, mit,és hogyan? Milyen motor hajtotta?  Ilyen hajtással valamikor gyerekkoromba találkoztam a fogorvosi fúrógép csuklós karján.

[/URL][/img]

fpd0kbd4

fpd0kbd4

fpd0kbd4

Köszi föladtam valaki majd kitakarít utánam.

PSoft

Csuhás

Ez egy olyan gyorsfej amivel szűk helyre benyúlva lehet marni. Mondjuk ilyen lehet egy kétűtemű motor hengerében a hengerfal réseinek letörése. A hajtást a gép főorsójáról veszi. Mindjárt keresek képet egy hasonló használatáról.

Csuhás

Csuhás

Csuhás

és az utolsó, ami külön motoros változat: bridgeport