Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

d30xhrezp

Szia!
Köszönöm az infót.Egyenlőre egy tinta sugarast szeretnék majd össze hozni próbaképp.A soremelés utáni por terítés amit nem tudtam mivel lehet megoldani.Egyenlőre infókat gyűjtök.Ha lesz időm egy egyszerűt megpróbálok csinálni. Megnézem a programokat is !
Még egyszer nagyon köszönöm!
Üdv. Misi  

vjanos

A porterítés még a legegyszerűbb :)

Pl a slic3rben van olyan beállítás, hogy "After layer change G-code".
Ami ide beírsz G-kódot, minden réteg után végrehajtja.
Ezzel meghajthatsz egy kimenetet...

d30xhrezp

Szia!
Köszönöm ez is nagyon hasznos infó számomra!

3vv2btrhv

3vv2btrhv

000000000

Sziasztok,

Ha valakit érdekel, akkor van egy eladó Kossel 800-as nyomtatóm. Érdeklődni a farkas.mark@fmts.hu címen vagy 20/911-5983-as számon lehet.

Köszi,
Márk

dgyx4yg4d

Sziasztok  

Nem ragozom túl. De történjen bármi akkor is le írom ezt most. Amikor megláttam ezt a fantasztikus technikát egyből beleszerettem mint itt szinte mindenki. A különbség bennünk hogy én nekem csak pénzem volt rá, és nagy lelkesedésem a tanulásra, viszont annál kevesebb időm gép építésre, főleg hogy nagyon nulláról indulok.(nem hittem volna hogy az egész szerelési folyamatot vágnom kell, persze gondoltam hogy nem hátrány:). Ebből jött az ötlet hogy veszek egyet. Kis keresgetés után megtaláltuk a jelenlegi legnagyobb problémám egy bq witbox nevezetű szemetet. Mint utólag kiderült aki a gépet segítette kinézni, egy ügyes pancser volt aki tudás híján meg tudott etetni. Felkerestem az általa ajánlott boltot és megkérdeztem hogy mit ajánlanak. Minden áron a witbox-ot erőltették és bevallom elég hitelesek voltak. A gép három hetet csúszott mert Spanyolba valami kis szállítási gond volt. De ez jól jött.... így össze tudtam kaparni a teljes összeget  Megvettem. Ennek a gépnek egyetlen forgalmazója van Magyarországon.Találtam két embert is akik kb szét akarják szedni a boltot :) , nem segítenek és azóta ha nagyon ráérnek akkor válaszolnak minden tizedik email-re, valamiért a kedves, közvetlen,baráti viszonyt felváltotta a közöny. Itt találtam egy segítséget, akinek köszönhetően a problémám meg fog talán oldódni. Én hülye még tőlük akartam szkennert venni, hála isten időbe kezdtek el lerosszni. Tudjátok aki nem keni, vágja ilyen szinten, viszont szeretne egy ilyen cuccot, és képes rá áldozni, annak nem árt ha áll némi segítség mögötte. Főleg ha talál ilyet......

ih7fm6t23

Szia! Hát, ne haragudj, hogy ezt mondom, te tényleg elég rövid keresgélés lehetett. Nyílván most én is szubjektív véleményt mondok, de kíváncsi volnék, hogy miért pont a witbox-ra esett a választás. Mi nem egy gépet árusítunk, ami simán hozza a witbox minőségét és megbízhatóságát, ráadásul megkérdezhetsz bárkit, nagyon komoly támogatást nyújtunk a gépekhez (telefonon, emailben is), valamint a weboldalunkon is nagyon részletes leírások vannak és folyamatosan blogolunk az általunk forgalmazott gépek használatáról, tehát nem csak úgy eladjuk, hanem használjuk és kisérletezünk a gépekkel folyamatosan. Szóval tényleg kíváncsi volnék, mi alapján sikerült végül a drágább és ezek szerint nem is tökéletes gépet megtalálni. :)

dgyx4yg4d

Egy cimborám ajánlotta mint gépészmérnök. Ebből is gondoltam hogy megkérdezhetem, az mondjuk azóta sem derült ki, hogy őt mi invitálta eddig a gépig. Én csak a nyájat követtem :) de kiderült hogy mind birkák voltunk. Azt hiszem őt húzták be, csak én lettem a közvetlen áldozat,károsult. Két hónappal korábban nem tudtam, hogy itt találok pár arcot akik ennyi pénzből kettő minimum ilyen gépet összehozna. Szeretnék egy gépet még a közel jövőbe.... most már okosabb leszek (vagyok). Nem zárom ki hogy üzletben veszem a következőt ahogy elődjét is vettem. Látván hogy nektek sem egy három perces pikk pakk dolog ez és még több fejfájás még egy szakinak is. De elkerülöm már a boltot messziről ahol ebbe a hibába futottam.  

ih7fm6t23

No igen, sajnos sokszor az ember a saját hibájából tanul.  :( Nem mondom, hogy mindenképpen tőlünk vásárolj, ha odáig jutna a dolog, de azért szerintem nézz körül nálunk is (3dnyomtato.shoppe.hu ill. 3dnyomtatas.blog.hu), mivel mi nagyon kedvező árú de jó minőségű / megbízható gépeket árusítunk.

s7manbs8

"Mostantól kezdve mindenkinek a PETG-t fogom ABS helyett."

A mondat kicsit hibás, mintha hiányzana az állítmány. :) Csak segítek javítani.

Én még ilyen anyagot nem próbáltam, jól hangzik amit írsz.

balika

Én áprilisban döntöttem el,hogy gépet veszek,augusztusban találtam rá a craftuniqe-ra,és októberig vártam,a rendeléssel,addig olvastam,hogy melyik,miért.... és nem a kedvező ár döntött,a craftbot mellett,hanem azzal győztem meg magam,hogy azt ők tervezték,tudnak segítséget nyújtani,helyben vannak,míg egy adott boltnak lehet,hogy fingja se lesz a kérdésemhez... hozzá eszem,azóta sem bántam meg! ;)

balika

bocs,tavaly áprilisról beszélünk,ha nem volna egyértelmű

s7manbs8

Véletlenül nincs ebből az anyagból egy kis "free sample" ?