Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Ami tartja az üveget az egy laminált falemez szerűség, csak hogy az ki ne gyúljon ... alá meg teszek egy alufóliát, ami a  hőt visszatükrözi pl.
;
;Ez a  fűtött lap ma elvileg meglesz már, közben lett PLA anyagom is, azt simán üvegre is lehet majd nyomni így.

s7manbs8

Na, akkor oda még elugrok majd, bár elég durva idő van, ki sincs kedvem menni, de hát a cél érdekében.

ks46twg3x

Parafa lemez. A legjobb, és legolcsóbb. Extrudert is szigeteltem már vele, bírja.
;A csillám hőálló, bár szerintem nem a legjobb hőszigetelő, éppen ezért használják elektromos - és nem hő! - szigetelésnek is az elektronikában teljesítmény áramköri elemekhez, a hűtőbordák alá.

keri

Nem rossz. 200 fokig hőálló és égés elleni védőrétegnek is használják.
;
;Tényleg ez lesz a legegyszerűbb. Ez most nekem is kapóra jött.

ks46twg3x

Nálam a fűtött asztalt ez szigeteli alulról. 105-110 Cfokon van, ha ABS-t nyomtatok.

s7manbs8

Ez nekem is jó lenne, csak hol is lehet venni, valami asztalostól talán ?

keri

Praktiker? biztos van nekik parafa lemezük.

ebalint

Ekkora daarab talán inkább írószer boltból.

Szalai György

A lépcsőm burkolásából, sok évvel ezelőtt megmaradt egy 9db 195x100x3mm méretű, parakéreg lap darab. Szabályos téglalapok, nem ferdék, és egyformák. És még szépek is.
;Szívesen elküldöm egy pufis borítékban, ha tudod használni.

s7manbs8

Azt igencsak tudnám hasznosítani, ha elküldenéd megköszönném, majd valamikor ha arra jársz posta fele. Meghálálom, amit kérsz érte. :)

Szalai György

Már benne van egy C/13-as pufisban, de mit írjak rá?

ezsolt74

etc77f5nr

Youtubeoztam és találtam egy ilyet ötletforrásnak. Annó hasonlóképpen gyártottunk zacskókat és zsákokat, csak kicsit nagyobb méretekben :)
;
;https://www.youtube.com/watch?v=p_E7crY9wfg&" TARGET=_fnew>;Extruder;

keri

Aszondja hogy az olcsó robot megoldás alig 10-40ezer dollár :D
;Jó nekem a kínai lineár :)
;