Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

Kristály Árpád

0bn8uxmw

Itt egy összehasonlítás a FET-ekről:
;
;http://reprap.org/wiki/Gen7_Research#MOSFET_Heat_and_MOSFET_Type&" TARGET=_fnew>;Research#MOSFET_Heat_and_MOSFET_Type;

0bn8uxmw

Most komolyan 300-ért ez vagy egy Craftbot 200e-ért nem kérdés szerintem.....

ezsolt74

Nem igazán egy kategória a két nyomtató.
;De 300.000-ért szerintem közröhely tárgya, pláne hogy még lcd sincs rajta, így SD-ről nyomtatni se tud.
;A Craftbot meg szines érintőkijelzős, és csak 200.000Ft.
;

0bn8uxmw

Tényleg még egy 2500Ft-os LCD sincs rajta...hát nem fért bele az árba....

keri

Nem tudom mit csináltak ezzel a FET-el, én 200W-os izzót szabályoztam vele és csak enyhén langyos volt. Lehet a meghajtása nem a legjobb, meg kéne nézni szkóppal mennyi a holtidő.

s7manbs8

Kis freki PWM kell neki, meg egy kis meghajtás amúgy az enyém nem melegszik semmit a 40W-os fűtőszállal.

s7manbs8

s7manbs8

Elektronika dobozokat melyik CAD programmal érdemes tervezni, ami könnyedén megcsinálja, meg stl-t amivel utána kinyomtatom 3D-vel ?

keri

Bármelyik
;Egy dobozt akár google skechel is könnyedén megrajzolhatsz. Asszem van stl kimenete. Én az inventort szoktam.

s7manbs8

Azért a próbálkozás eredményei gyülekeznek.
;
;http://kepfeltoltes.hu/141120/PICT2312kicsi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg&" border=0>;

Kristály Árpád

Uraim!!!
;Én csak infónak tettem fel...
;
;Nem gondoltam arra, hogy egy bobby oldalról most csak úgy tódul a nép...és elkapkodjátok!
;[#rinya][#worship][#wave]

smalla

Nem is értem, semmi saját fejlesztés nincs benne szinte, csak csináltak hozzá egy dobozt. Pronterface, Cura, gondolom RAMPS van alatta. A cikkből meg az derül ki, hogy nyomtatás közben volt, hogy elcsúsztak a rétegek, ami tutira lépésvesztés miatt van, ami hibás mechanikát vagy rossz hűtést feltételez, magyarul a tervezes is el van baxva.

keri

Semmi baj, ettől még fikázhatjuk[#eplus2][#zavart2]

PSoft

;Különösebben,nem izgat(még):)ez a technológia,csak...olvasok róla.
;
;Az elbaxott nyomatról írja...
;
;    &"...Ilyen esetben a Pronterface Pause gombját lekattintva megállíthatjuk, majd a fájlt újra betöltve és a tálcát megtisztítva újrakezdhetjük a folyamatot.&"
;
;OLLLÉÉÉ!
;
;Ezt,nem is gondoltam volna!
;-Megállítható a gomb.... &"lekattintásával&"!!!
;És ha még van kedved...újra neki állhatsz,hátha most sikerül,hisz...megengedi a masina![#eljen]
;
;