3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

exvm7f6a

Ahhh, köszi.
Igen, ezzel én is így vagyok, idő nem számít mert nincs. Lehet akkor még várok amíg csinálnak egy felhasználó barát megoldást, vagy amíg nem lesz egy olyan meló amihez érdemes megtanulni [#vigyor]

bcj5gbmk4

Sziasztok,
Elsőre nem tudtam, hogy hová tegyem, de mivel a 3D nyomtatás nélkül nem ment volna, ide került.
Marógép belső, meredek kúp köszörüléséhez készült felfogó, és hajtás lánc.
Meglepően jól működött. Ezt a normál tárgyforgatóba nem tudtam volna befogni. BT30 kúp lett

uscv34aum

3ztiz2p39

Ez egy Te általad készített új tengely?

bcj5gbmk4

Igen, az.
Már be is raktam a vertikál fejbe. Annyi, hogy a meghajtó kis tömbök hiányoznak, meg a behúzószár. Ezeket is hamarosan megcsinálom.

xe44memnh

xe44memnh

3ztiz2p39

Kikkel hőkezeltetted?
Kár hogy nem dokumentáltad az elejétől.

bcj5gbmk4

Szerintem folytassuk a gépfelújítás topikban, mert ez már nem myomtatás.

50n2cyjkv

Én hamar föladtam ... hamarabb lerajzoltam, mint használható pontfelhőt kaptam. Pedig a videók alapján a jobb/drágább eszközt választottam. Persze nálam nem számÍt, ha bizonyos pontokon eltér, miközben a lényeges pontok stimmelnek.

Viszont egy kollégám creality-vel szkennelt olyat, hogy csak pislogtam ... eléggé feljöttek ezek szerint ebben a témában.

Jó dolog, ettől függetlenül, majd csak lesz egyszer több időm rá ... :-)

5fv8jwfj6

Szevasztok!
Creality CR6se nyomtató. 50-60 perc nyomtatás után, mintha áramszünet lenne, elmegy mindene, 2-3 másodperc után visszajön, és felajánlja : Resume or Cancel?
Mi lehet a gond?
Többször eljátszotta az elmúlt napokban.
Gyűlnek a félkész cuccok a "kukában"
8 GB kártyáról nyomtatok, nem az "adapteres" verzió.
Várom az ötleteket.
...most 10 perc után szállt el...
[#nemtudom][#violent]
Lajos

bj34emsd7

Tápellátás, alaplaphiba.

Ebben a sorrendben kezdeném tesztelni az alkatrészeket.

exvm7f6a

Ahhh, köszi.
Igen, ezzel én is így vagyok, idő nem számít mert nincs. Lehet akkor még várok amíg csinálnak egy felhasználó barát megoldást, vagy amíg nem lesz egy olyan meló amihez érdemes megtanulni [#vigyor]

t5jvxzhgc

Szükségem lett -hirtelen- :) egy kisebb lábkapcsolóra.
Tudom hogy van, no de...hol a sok "kacat" között? [#ijedt]
Egy órányi keresgélés után...föladtam. :(
Fölütöttem a Thingi-t, a legelsőt amit találtam, jónak is ítéltem a feladatra.
Bekapcsoltam a nyomtatót, befűztem egy fekete guriga PLA-t, aztán...ez lett belőle.
A forrás: Foot pedal.

ihvhgd64x