Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Én inkább vonulás helyett nyomulok a 3D-be ..

s7manbs8

Pár fok gondolom nem számít eltérésben.
;

keri

85 és 97fok között már forr.
;
;De nem is értem miért akarod ilyen bonyolult módon mérni.
;Normális műszerhez adnak hőmérőt is. Rákötözöd egy forrasztópákára egymás mellé és elkezded felfelé tekerni a pákát.
;
;Látod a hőmérsékletet, másik műszeren az elenállást, vadul jegyzetelsz.
;
;De amúgy mellesleg amit én küldtem  neked annak letöltheted az adatlapját a Lomextől, abban benne van hogy mekkora hőmérséklethez mekkora ellenállás tartozik.

s7manbs8

A fejet nem faragtad még ?

keri

Tükröt megcsiszoltad már? :D

s7manbs8

Meg, majdnem, pont most vágom a motor tartóját, ami mozgatja a csiszolón ... :) De nem azért kérdezem, hogy nekem kéne csinálnod valamit, csak hogy hogyan haladtál mostanában, ha kell tudok neked vágni ilyen lapokból ezt azt, munkára fogható a gépem, most már.

s7manbs8

Látod most is nem vonulgatok, meg szobort avatok vagy tüntetek, hanem dolgozok a cuccaimon. :)
;
;Lehetne valami olyan kombinált gépet csinálni, amin lenne maró, lézer, 3D nyomó haha és összekombinálni valamit.

s7manbs8

Meg a tükör tartóját is ami befogja azt is megrajzoltam már hozzá, ki is akarom marni hamarosan. Lehet a 3D nyomóhoz is tudok valami alkatrészeket marni, ami kellhet hozzá.

frkdv6dyr

Nekem is kell az infó [#worship]

keri

Ilyen időben? Tegnap motoroztam Visegrád felé, ma söröztem a majálison, holnap meg a Dunának megyek az evezős szakosztállyal, szerinted így lehet haladni bármivel is :D

vjanos

Homokszóró is legyen! [#eplus2][#eplus2]

vjanos

Keri, a napokban a kezembe akadt két ETZ 125 poszter. Német nyelvű, egyenesen Zschopauból.  
;
;Ha szívesen nézegetnéd, küldd el a címed mailben :)

3vv2btrhv

http://cdn.3dprintingindustry.com/wp-content/uploads/2014/04/3D-printed-dual-hull-boat.jpg&" border=0>;