Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

RJancsi

Nem csak a tiéd. Nem tudom hol téved, de 20-25% "optimizmus" mindig van benne.

svejk

Szerintem a gyorsítás-lassítást nem tudja számolni, mivel nem is kéri ezt az adatot.

PSoft

Én nálam, másra tippelek.
"manipulálom" a filament méretét, meg a fúvókáét is, mert így faxa a réteg,és a nyomat.
Majd...leellenőrzöm a sejtésem igazát.:)

xhadp99yn

sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy melyik a jobb szeletelő a Cura vagy Repetier, vagy melyik mire jobb ?

RJancsi

Ne hidd el amit írok, mert a Repetiert nem ismerem. [#nemtudom] De úgy tudom a Cura-t használja a szeleteléshez. Én közvetlenül a Cura-val (3.6.0 verzió, a legutóbbi) szeletelek, annyi féle beállítása van, hogy a nagy részéről azt sem tudom mire való. De amit eddig meg akartam oldani vele (gyakran külső segítséggel) mindig sikerült. Szóval én látatlanban Cura párti vagyok. De egész jónak tűnik az ideaMaker és a slic3r is, ezek is ingyenesek és utóbbi magyarul is létezik.

PSoft

Idéz...és utóbbi magyarul is létezik.

Hol?

RJancsi

Ez nem az én napom. Amikor a gúgliban rákerestem a silc3r honlapra, a második sorban feldobta a "slic3r magyarul"-t. Naívan azt hittem, hogy létezik magyar verzió, pedig csak annyi történt, hogy valaki már kereste (és persze nem találta). [#falbav]

PSoft

Nem én 'vótam.[#nyes]

Devecz Miklós

Akartok magyar változatot?

xhadp99yn

cura ból esetleg nincs magyar ?

szf

PSoft

Ha van rá mód...

Devecz Miklós

szf

Támaszték nélkül. Köszönöm az ötletet.