Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

Jó lenne ha a PLA-ra is kitalálnák valami hasonlót .

keri

festés/lakkozás?
Vannak olyan festékek amik sűrűek, lassan kötnek, és így van idejük szépen terülni, kitölteni a hézagokat.
Belemártod egy ilyenbe, vagy felkened rá ecsettel, lecsapod a felesleget, és jól néz ki.

Versenyzős motoromat így szoktam festeni, senki nem hiszi el hogy nem fújtam, hanem simán ecsettel mázolom :)
Alkyton Rustoelum festéket használok, ez alapvetően korrózió gátlós kerítés festék.
A Trinát zománcokat kerüld. Bőrösödik.
Még jók az autó festékek is. A jobb fajta spray-s festékek is hasonlóan szépen terülnek és azok gyorsabban is száradnak, mert az Alkytonnak kell egy hét legalább.

xmas75

A PLA oldószere a tetrahidrofurán, de még nem sikerült vennem, és állítólag elég körülményes szer.
Ha valaki tud szerezi megoszthatná a beszerzési tapasztalatait.

3vv2btrhv

Köszi ezt a festéket kipróbálom .

3vv2btrhv

Vegyszerboltban (Budapest ) próbáltad ?

keri

Elég komolyan mérgező, nem szórakoznék vele.
Ha fényezni akarsz akkor használj ABS-t.

000000000

szia,
pl:
Acidum-2 Kft
4030 Debrecen, Borzán Gáspár utca 16.  

Nagyon jól oldja a lágy pvct, talán egyedül

000000000

Ja, és ne idd meg, ha mérgező... de hát a pálinka is az. ,meg némelyik ember is

PSoft

Ifjúkorom terített huzalozásainak egyedüli JÓ ragasztója volt a furán.
Régebben már kitárgyaltuk valahol, még az összetevőit is.:)
A cég, ahol dolgoztam, valaminek a melléktermékeként "ontotta" a furánt.
Ha egy hordóval kellett, akkor, annyi volt.:)

000000000

igen, én is, szabadon választható színsorrendű "szalagkábel"

vjanos

PSoft

Annyira veszélyes, hogy még a linken se mutatja meg magát!
[#nevetes1]

vjanos

Szalai György

PVC anyagok saját magával ragasztására (kizárólag csak az udvaron) használom, amikor szükséges.
Hasznos és nem nagyon helyettesíthető, jó, ha van a hobbyista készletében egy kicsi.
Nem csak az alkalmazása, hanem már a tárolása is hasonlíthatatlanul veszélyesebb a háztartási anyagoktól.

http://www.molar.hu/pdf/bt08980.pdf" TARGET=_fnew>Ne foglalkozz vele, míg a biztonsági adatlap minden sorát pontosan meg nem értetted és komolyan nem veszed.

3vv2btrhv