Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

000000000

Összesen nem költök rá 42 ezret, ha van egy CNC gépem.
;Természetesen hobbi szinten és költségeken számolva. Occó szoftver, és sanghaji nagynénikém ajándékként feladott cuccaiból megépítve.
;A leggyengébb hobbi cnc-tek is pontosabb, mint a Rep-Rap és hasonló gépek.
;

000000000

Az az alapelvem, hogy mindig mindent a feladatnak a célnak megfelelően kell megválasztani.
;Nem mondom hogy mindig sikerül... Most pl el kellene adnom 2 db Fine rezgőszerszámot (nem kínai)  :)

t334wehtf

3vv2btrhv

Már ezt is megoldották , és egy kicsit úgy érzem teljesen felesleges a linkelésem , mert azért linkelek , hogy lássátok a megoldásokat és ne találjátok ki a spanyol viaszt , de ezt én pozitív felhanggal írom segítő szándékkal .

keri

Kicsit feszült vagy mostanában.
;Nem hiszem hogy követi minden linkedet visszamenőleg, ez azért nem olyan nagy bűn.

000000000

Szia, csak ábrándoztunk... tehát a &"jóféle&" pálinkám a feladat tétje a próba elkészítéséért:
;akinek van gépe, készítsen legyen szíves egy próbát, a korábbi bejegyzések szerint...
;A pálinkát a hatvani találkozóra ígérem, de lehet, hogy előbb... azóta rájöttem a megfelelő lepárlási technologiára...   :)

3vv2btrhv

Igen az vagyok , mert nagy a tét ( pályázatom van elbírálás alatt) digitalizálás témában ami érinti a 3d nyomtatást is . 2014 elején lesz a döntés .

keri

Régóta kísérem figyelemmel a munkásságod őszinte csodálattal, szóval sok sikert a pályázathoz!
;

3vv2btrhv

3vv2btrhv

3vv2btrhv

000000000

Szia Tibor,
;
;Erre a fajta extruder fejre gondoltam.
;
;http://www.youtube.com/watch?v=OfUN2RzgJYk&" TARGET=_fnew>;extruder;

000000000

Sziasztok, versnyomtatás 3D-ben... most megy a lánchídon  :)

3vv2btrhv

Barátunk erről miért nem tud ??