Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

Kész gép kellene . Tudsz ajánlani amivel azonnal lehetne dolgozni megbízhatóan ! A munkatér 400 X 400 X 300 minimum . Max 1 mill . Cakli bakli .

Devecz Miklós

Ezért már érdemes lenne nekilátni.[#integet2]

Devecz Miklós

Köszönöm, ezt ismerem.

gg58bmmp2

Nekem is ez jutott eszembe, Hogy ha valaki, akkor Te simán meg tudnád csinálni, legalábbis ha jól gondolom már csak a kihívás kedvéért is nekiállnál. (Mellesleg még pénz is maradna rajta. :) Bár nem biztos, hogy ott áll a polcon az 50 db húszezres. :( )

gg58bmmp2

Semmi extra, egy jól hangzó név egy kis csili-vili, és egy 'jó' ár.
Bírom az ilyen termékeket ahol animációs kisfilmen mutatják be milyen jó a cucc.
Ha valakinek van egy kis ideje csinál egy jó kis animácót a marsutazásról, vagy a teleportálásról is.

gg58bmmp2

Kinyomtattam a faliórát.
A különböző színek miatt viszonylag sokszor cseréltem szálat.
A fejbe bovdenesen megy a száltovábbítás. Mivel a szál értelemszerűen mindig íves egy kicsit, így az 1,75-ös szál legtöbbször nem talál bele a 2-es lukba.
Érdemes_e valamennyit előfúrni, esztergálni a fejbe egy bevezető tölcsért, vagy csak eltolom a fejet? (azt nem akarom, mert csak egy van)
Vagy valami más ötlet?

Devecz Miklós

Melegitsd meg a szálat kb 50 mm-re a végétől, majd "szakítsd" szét, hogy kúpos legyen a vége.
Elsőre beletalál.

3vv2btrhv

keri

Ezek szerint nem működött?
Csak azért nézelődök, mert az esztergámra fel akarok programozni egy Ardu Nano-t vezérlőnek.

keri

Igen, kb. 0,5 -1mm letörés segít a problémán. Ez nekem még a rugalmas szálat sem zavarta meg.

keri

Ja és nekem a tefloncső peremébe akadt el leginkább, abba tettem a letörést, mert a fejben gyárilag volt.

000000000

Tisztelettel Üdvözlök Mindenkit!
Segítséget, illetve infót és véleményt szeretnék kérni hozzáértőktől.
Szeretnék vásárolni egy ZORTRAX M200 3D nyomtatót.
Mi a véleményetek róla, mi az amit mindenképp tudnom kell róla -negatív és pozitív tulajdonságok- illetve a maga kategóriájában létezik-e jobb is?
A segítséget előre is megköszönöm!

gg58bmmp2

Köszi egyszerű és jó megoldásnak tűnik.
Mindjárt ki is próbálom.

3vv2btrhv

gg58bmmp2

Elsőre beletalált