Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

ezsolt74

Jó lesz az.  
Csak legalább ABS-ből kéne kinyomtatni, hogy ne olvadjon meg.

jexz0yez

Most már ráállok az asztalfűtés összerakására és akkor újra nyomom majd ABS-ből.
Csak attól meg félek kicsit mert egy iszonyatosan pici SMD thermistort kell felforrasztanom az heatbed-re és azt sem tudom hogyan fogom megcsinálni annyira apró.

jexz0yez

Szép kezdeményezés! Lassan pótlom az apró hiányosságait a gépemnek és akkor majd bevállalok én is egyet!

000000000

PR: ha pesten vagy és elhozod feldobom rá.

jexz0yez

Nem pesten lakom, de sokat járok arra. Viszont legközelebb 20.-a környékén megyek úgy, hogy időm is legyen. Ha addigra nem oldom meg, és nem veszem a bátorságot, hogy neki essek magam, akkor lehet, hogy rád írok.
Köszi a felajánlást!

rf63unrk7

Hűtésre én ezt használom, de nem teljesen passzol a gépemre és csak stl-ben van fent.
Lehet újrarajzolom scad-ben paraméterezhetőre.

http://www.thingiverse.com/thing:17768/#files" TARGET=_fnew>Hűtés

000000000

Elfogyott az egyik fajta Herz szal fele.. 220 fok szépen nyomtat. Ahogy fogy egyre jobb

ezsolt74

Én meg  valamelyik nap találtam egy bontatlan tekercs Herz old PLA-t, valamikor beleraktam egy dobozba és elfeledkeztem róla.
És most egyszer csak előkerült... :-)

balika

Én kb 2 hete vittem fel nekik,maradék pla-ból csináltam,amikkel szenvedés dolgozni,így legalább jó helyre megy,de lehet csinálok még egyet...

keri

Annyit szidták a turkálósat hogy én is elővettem.
Nekem jól nyomtat, de jól megszívhatta magát nedvességgel mert sercegett és habosodott nyomtatás közben :D Ennek ellenére jó lett a nyomat.Ja meg nagyon törékeny lett. Mondjuk lehet hogy hideg van a pincében.

ezsolt74

Nekem is kint vannak a műhelyben folyamatosan a PLA tekercsek de nekem még soha nem volt vele gondom, pedig a múlt héten fagyközeli állapotban is voltak.
A nyomtató simán "error mintemp"-et jelzett ez 4 fok alatti hőmérsékletet jelent.
Ilyen körülmények között simán nyomtattam.

rf63unrk7

RAMPS Pololu A4988 hűtőbordával 440 Ft (féláron)

http://www.ebay.com/itm/191098138506?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT" TARGET=_fnew>DRVA4988

KBalázs

Szerintem ez ennyi szokott lenni, max pár forint eltéréssel.