Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Kicsa

Indította gaben, 2025 február 26, 08:02

Előző téma - Következő téma

Kicsa

A Cp panelen látod gondolom a kis szigetelősávokat : már a terven változtattam,viszont a nyák készen van így,beültetve,működik szépen. Így azt nem piszkálom már. Megcsináltam hozzá a 'kábelherélést' is, a rögzítési helye is megvan szépen,a H1 mellett. (felső szerelőlapon kaptak helyet)
A rézréteg szintén zenész,a táppanelen a lágyindítónál (230) szinte sehol sincs ilyen réz,a motortápnál pedig nagy szigetelési távolságot hagytam a vezető mellett. De ha ez kevés így,a következő nyákon még nagyobbat hagyok majd.

Nem tehetek róla,nekem tetszik ez az Autognd rész,még ha nem is gnd potenciálra kötöm.  

[#vigyor0]

000000000

jo irányba halad a meglátásod áramkör tervezésel kapcsolatban az az full árnyékolás...
eböl még nem volt gond énis ezt a stratégiai stilust vetem át a nyák kivitelezésben!
de nagy feszültségnél észen kel vele lenni az az csak földre kell kötni az árnyékolt rész!
fotozod vagy vasalod?

besirkyjh

Szia  

Ez foto szerintem mert ekkora egybefüggö felületet vasalással átmarás nélkül nem igazán lehet megcsinálni ( én vasalni szoktam ) .

Kicsa

Igyekszem fejlődni,haladni a jó irányban.  
A nyák pedig vasalt...[#wave]

s7manbs8

Akkor elég jó a vasaló nénid.

svejk

Szerintem meg a nyomtatója/tonerje.

Kicsa

A vasalós néni is én vagyok,anyutól kérem el mindig a 'gépet' egy egy használatra!
[#wink]

A nyomtató egy Samsung SCX4200-as lézer,multifunkciós gép. Egyetlen hibája hogy egyszer megetettem vele egy fóliát,ami elvileg lézerhez készült,de megolvadt. Ráolvadt a festékbeégető hengerre,és károsította : Így nyomtatás után néhány függőleges csíkban nem olvad rá a tonerpor. Ezért mint a hímestojás,nem szabad hozzáérnem a felülethez,különben letörlöm és ugrott az egész. (Papírpozícionálás sem egyszerű,mivel nem csúsztathatom a nyákon,akkor is sérül)

Szóval nem is olyan egyszerű a dolog... [#integet2]

Antal Sándor

Baromi jó ahttp://www.themagictouch.com/" TARGET=_fnew>Magictouchfólia de a samsungok nem szeretik,túl forró a fixáló hengere.
Az enyémet is megetettem vele CLP310-es,iszonyat nehéz volt kiszedni belőle.
Már azzal is próbálkoztam hogy lehet külsőleg hőfokot állítani rajta,de még nem sok sikerrel.

MoparMan

bocs az off-ért...
van egy garnitúra eredeti bontatlan színes tonerem a CLP-310-hez ha érdekel

Antal Sándor

Köszi,de még bírja.Meg pénzem se nagyon van. [#wave]

svejk

Mostanában hol szerzed be?
A Canon-os főnöknek a Szimferopol téren elfogyott. Utoljára Debrecenből kértem csomagban, de elveszett a cég címe :(

Antal Sándor

svejk

Basszus, én meg azt hittem kihalófélben van :)
Látom már a választék is bővült többféle alapanyagokhoz?
Melyiket használod? CPM, ORD?

svejk

Dobj egy árat és továbbítom a kollégámnak holnap!

MoparMan

10k/db
ha viszi mindet, kap még egy garnitúra megkezdettet
kihalt alóla a nyomtató