Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Épül a gépem ::: kgl

Indította gaben, 2025 február 26, 08:02

Előző téma - Következő téma

kgl

Egy letöltött g kódot próbáltam (Aspire program készítette) a levegőben marva (marószerszám nélkül) hogy az UCCNC hogyan kezeli az idegen g kódot. Elég terjedelmes volt a g kód, egy relief kimarásáról szólt. A próba során azt vettem észre, hogy indulás után megállt a futás amit eddig nekem nem csinált, mintha leállítottam volna a g kód futását, de folytatni lehetett. Megnéztem a g kódot és itt a szerszámcsere volt de nekem az ki van kapcsolva. Kb 30 perc futás alatt semmi probléma, szépen dolgozott a levegőben, de egyszer csak jött egy gyorsmozgás és nagyon csúnya kereplő hangot csinált a gépem. Később vettem észre, hogy az Y tengelyen lévő 2 léptetőmotor nem egyformán húzta a hidat, kb 2 cm-el lemaradt a gép jobb oldalán lévő léptetőmotor. Ebből arra következtettem, hogy lépésvesztés van és ennek a hangját hallottam  a gyorsmozgás végén amikor irányt váltott. Először is átnéztem a gépet nem e állítódott el valami a vezérlésben, jók e a vezeték kontaktok stb.... 2 hetem ment rá, de nem találtam hibát. Ekkor kezdtem el mélyebben gondolkodni, mi lehetett a lépésvesztés oka az egyik motornál. A léptetőmotorok teljesen egyformák az Y tengelyen mindkét oldalon, egyforma a vezérlésük is.
Kb újabb 2 hét volt mire rájöttem hogy csak az Y tengely gyorsmozgásnál csinálja a programban mindig ugyanazon a helyen. A g kódot kezdtem kielemezni, de ott nem találtam rá magyarázatot. Nagyon sokára ugrott be, hogy a 2 léptetőmotor gyártási szórásából eredően eltérő lehet a motor és ez játszott közre. Ennek kompenzálását nem tudtam kitalálni könnyen. Egy teljes napot beszélgettem a Chatgpt-vel, mire összeállt a fejemben a kép.
A hibát két helyen kell keresni.
1. A híd súlya elég jelentős, ami a hirtelen gyorsmozgás irányváltozásoknál nem elég a két darab  2.2 Nm nyomatékú motor ekkora gyorsuláshoz ami az irányváltáskor kellene. A híd súlyát nem tudom egyszerűen csökkenteni, tehát máshol kell keresnem a megoldást.
2. Megnéztem a Y tengelynél a gyorsulás értéket ami 200 unitra volt állítva, és a velocizty 8000 értéke is sok. A velocity értéket 8000-ről lecsökkentettem 5000-re, és a accelrátion értéket pedig 200 ról 120-ra csökkentettem. Újabb próbafuttatások jöttek, és amikor megjelent a g kódban a gyorsmozgás, akkor csendben végrehajtotta, és nincs lépésvesztés.
Még finomítanom kellene ezeket a beállított értékeket, ez most fog jönni.

Amire még nem jöttem rá, az a uccnc-be beállított sebesség és a potméter közötti kapcsolat.

Viberen is elérhető vagyok : 06-20-976-6330