Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

2rjw3gfi5

Aspire-Create a new file-file/ok/import-import bitmap-edit/trace bitmap-apply-select all vectors-export dxf...

RJancsi

Köszi! Nincs Aspire-m. Nem tudom, a trial verzió adott ideig teljes értékű és utána butul, vagy eleve lebutított az idők végezetéig, de egyik sem csábító számomra. Feltört programot meg elvből nem telepítek/használok. Az Inkscape ingyenes és sokkal többet tud mint amire szükségem van. Csak nem mindig találom meg amire viszont lenne. [#fejvakaras]

morfeus

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy most tanulom a G-kódos programozást egy ipari vezérlő szimulátorán iTNC530-as ,és ott amikor megírok egy programot akkor az első négy sor képletesen értve szentírás(vagyis minden program esetében ugyan az csak más paraméterekkel),a kérdésem az az ,hogy pl:UCCNC re ha irok egy programot akkor vannak olyan kötelező sorok amik minden esetben szerepelniük kell?

Előre is köszönöm a válaszokat!

b2e4rtspg

Üdvözletem ! Tudna valaki segíteni nekem? Az Inkscape programot használja valaki? Letöltöttem a szoftverbázisról is és a hivatalos honlapról is  és nem működik valami jól,+
 számítógépen iskipróbáltam.Sajnos  miután  behúztam egy pár rajzot és konvertáltam vektorossá és el akarom menteni hpgl-be,vagy dxf-be vagy netán közvetlenül G codban kiirja ,hogy hibajelentést nem küldött a program, de lehet h nem azt fogom kapni amit szeretnék. És tényleg!! a  fájl üres. Tudna valaki egy ilyen programot  ami nem hibás...vagy megoldást rá ? Mi tesz keresztbe..vírusirtó,tűzfal, ?

b2e4rtspg

Erről lenneszó :

b2e4rtspg

9b6n3fn2n

Horoszkópos reliefeket keresek! Valaki tud segíteni? Neten eddig nem találtam igazán szépeket.

c2nsu773m

Behívtál egy BMP és exportáltad DXF-be? ( közben vektorossá kellene alakítani!!!)

yb8iik8sz

Anno magam is kerestem, nem leltem, rajzoltam inkább egyet.

9b6n3fn2n

Ez szép, de ha jól gondolom ez inkább vektoros.

yb8iik8sz

Az alap az vektoros. Azt kidomborodott, majd kimaródott egy vágódeszkában.

ebalint

Jól néz ki!
[#eljen]

000000000

Sziasztok!!
Szeretnék csinálni egy fűszertartót és ahhoz keresek dxf rajzokat,ha lenne valakinek és megosztaná velem azt megköszönném!!

Devecz Miklós

000000000