Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

még gyerek koromban Pesten a Nemzetközi vásáron "annó" kaptam olyat ami hosszában volt csíkozva, olyan véletlenül lenne valakinek?

000000000

KERESEM!

A Parlament, Halászbástya, Budai vár, Palota, hidak és más Budapesti nevezetességek digitális (rlf, stl és más formátum is lehet) domborművét, rajzát.
Minden megoldás érdeke. Fizetek is érte, ha szükséges.

Magánba is várom az ajánlatot.  
Köszönöm ha segítesz.

000000000

Beszerzési hej linkjének is örülnék.

w0hgtwf3w

"Hej"    [#wow1][#wow1] Hej ezt aztán leírtad !!!

Egy helyesítés ellenőrző sokat segítene ......

000000000

Hej! Köszönöm az önzetlen segítséget.(*_*)

0i8bkxjf4

HEJJJj  

Parlament

Szabadság híd

EZ kb 5 perc volt a guglival

000000000

Hálás köszönetem a segítségért! Azért is, hogy rászántad az idődet.
Ami neked 5 perc volt, az nekem 5 óra alatt se sikerült.
Hiresen rossz kereső voltam mindig.
,,,,,,,

A magánlevélben segítőnek is hálás köszönetem. Kezd már alakulni a dolog.

Továbbra is várom segítőkész emberek segítését. Ha tud modellek fellelhető helyét. Budapest nevezetességeiről.

xfg6v697j

Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni,szükségem lenne néhány virágmintás relief file-ra,4-5 különbözőre gondoltam.
Ilyesmi stílusuakra gondoltam:

virág 1

virág 2

w0hgtwf3w

Nem értelek titeket .
Segítséget kértek, és ha esetleg segíteni akar az ember, neki kell pitizni valami elérhetőségért.
Ez nagyon kiábrándító.

(Mindig Danibá jut eszembe, mikor nem működő email címről írt (amire én válaszoltam), és leszúrt, hogy miért nem nézem meg az adatlapját amin ő figyelmeztet, hogy nem jó az email címe.)

xfg6v697j

Nem tudtam,hogy nem látszik az elérhtőségem,most beállítottam,hogy megjelenjen.

xfg6v697j

Köszönöm a segítséget mindenkinek!

000000000

Hihetetlen, hogy ennyi éven keresztül ne unod meg az alaptalan vádaskodást, hazudozást.
Felejtsél már el. Próbálj meg értelmes dologért járni a fórumra, kötözködés helyett.

Az általad írtakkal ellentétben, a számítógépem hibájából  és a te hibádból, csak a fórumon keresztül tudtam írni. (ha valaki emlékszik ,,KLIKK IDE" volt ő elérhető) Ami olyan címről küldte a levelet, amire a választ nem kaptam meg, a fentebb írtak miatt.
DE, A LEVÉLBEN ÍRTAM, KIHANGSÚLYOZTAM A JÓ EMIL CÍMET. És arra kértelek, arra válaszolj, mert csak azt kapom meg. Ne a válasz gombbal. Te mindezt figyelmen kívül hagyva, kérésem ellenére a rossz címre válaszoltál. Amit természetesen nem kaptam meg.

Leszúrás sem volt. Csupán megjegyeztem, hogy a többször hirdetett cuccod megvettem volna ha válaszolsz a megadott Emil címre.
Ami érdekes, hogy a fórumon is visszakereshetően megvan. Mégis hazug történeteket kavarsz. Mert értelmes dolgot nem tudsz ide írni.
Elismerem, rágalmazásban, kötözködésben nagy vagy.

w0hgtwf3w

Már megint össze-vissza beszélsz.
Vagyis inkább hazudsz.
Semmit nem írtál a levélben, hanem azt kérted számon,hogy én miért nem néztem meg az adatlapodon.
De mindenki tudja az utána elkezdett gusztustalanságodat.
Kérlek itt hagyd abba.

w0hgtwf3w

Itt van a levelezés nyitva előttem.
Ha akarod bemásolom.

Csuhás

Nem akarjuk!!  :-)