Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

Rabb Ferenc

Gratula, Te nyertél! Neked már kész darab is van [#worship]

robokacsa

Jozs

Köszönöm/jük ! [#worship]

nv5firipz

Nincs mit, használjátok egészséggel. Majd a kész példányról csináljátok képet :)

vjanos

Köszi, nekem is jól jön :)

2dbfy8y

Ez milyen formátum?
Dxf-ben nem kérhetném el?
Nekem ezt írni akarja cd-re

Devecz Miklós

2dbfy8y

Köszönöm.
Ezzel a formátummal nem találkoztam még eddig.

nv5firipz

Corel fájl.
Feltettem dxf-ben islink

b2e4rtspg

Sziasztok Fórum társak! Szeretnék segítséget kérni tőletek,de megakaszt ez az oldal. Hogyan tudokbeilleszteni egy képet amiről szeretnék tőletek segítséget kérni. Saját képet  hogy lehet beilleszteni nem csak hivatkozást? Se ctrl c-ctrlv nem segít..
[#boxer]

PSoft

Saját képet, saját gépről, nem tudsz ide beilleszteni!

Az ide, hogy kell mikéntjéről, itt(is) olvashatsz.

svager

Valahova feltöltöd.[#wave]

b2e4rtspg

b2e4rtspg

Szeretnék segítséget kérni ! Volna egy  magamnak kiadott feladat csak aki tudna segíteni az most nem tud. Egy képről kellene  generálni G kódot  Mach3 maróhoz.  Csak egy egyszerű gravírozás lenne  1 mm mélységgel.A nagyság sem számít mert az arányokkal tudok játszani,különben 125 mm magasnak kellene lennie.  Szóval  nagyon örülnék ha valaki megoldaná  nekem ,mivel én csak  a hagyományos méret  szerinti G kódokat ismerem
[/img]