Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

s5f8tmfv3

No futottam néhány kört az illetékes modikkal, reménytelenül fafejű banda.
Választ a mai napig nem kaptam hogy ki szabad-e tennem az egyébként bárki által letölthető holmikat összegyűjtött formában. Most már meguntam a várakozást, a cuccos http://cnctar.hobbycnc.hu/Amator/Mindenkinek/" TARGET=_fnew>itt található. A kitömörítéshez szükséges jelszó is ami csakazertis.
Azok a fájlok amiket ki kellett hagynom letölthetők http://mydxf.blogspot.com/" TARGET=_fnew>innen.
Jó munkát mindenkinek!

43pbwjg8s

Vagy béna vagyok (ami meg szokott esni), vagy csakazertis nem jó amit hasznalok a kitömötítéshez.
Mi lehet a gond?
Kérlek segíts!

s5f8tmfv3

Melyik nem akar menni? Nálam jónak tűnnek, a két legkisebbet lehúztam és ki is tudtam tömöríteni Total Commanderrel.

Rinaldo

Rövid az e a végén!

43pbwjg8s

Ugy néz kis a lehuzasnal történt valami az 1.-el.
Én meg csak azt próbáltam erőltetni eddig. Pedig a többi rendben műxik.
Lehúzom újra és az is jó lesz.
Köszönöm!

s5f8tmfv3

OK, légyszíves jelezd ha rendben van, csak hogy tudjam. Köszi!

43pbwjg8s

Sajnos az ujra lehuzott is CRC .... Wrong password? Hibát ír amikor ki akarom tömríteni. :(
Teszteld már légyszíves!

Más ki tudta?

Rinaldo

Az 1 valóban nem ok. Bocs de a legkisebb méretűt néztem elsőként...

s5f8tmfv3

Megvan a hiba: hagyd ki az első a betűt a jelszóból, úgy tűnik elgépeltem.

43pbwjg8s

Köszönöm!
A többiek kedvéér én azért kijavítanám és feltenném újra. [#wave]

s5f8tmfv3

43pbwjg8s

VAlami nem stimmt.
Igy sem....
Egyszerűbb ha megvárom az új verziót.
Majd szólj kérlek!

s5f8tmfv3

Már megy az új felfelé...

43pbwjg8s

Akkor szójjon az úr ha már huzigálhatom a bajszát lefele!! :)

s5f8tmfv3

Újra feltöltöttem, kíváncsian várom hogyan sikerült.