Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

Arany János

Szia "SzT3"!
Javaslatom rajzoláshoz: Alibre v. Solid Edge.
Kód generáláshoz: LazyCam (Mach3-mal), FreeMill.
Tanulgatni, ismerkedni nagyon jók és INGYENESEK!!!

dg8n4i8x

plussz szerszémcsere hűtések stb. stb. tehát nevezhetjük folyamatnak is... amúgy meg nem csak a cnc marógépeket szolgálhatják ki cam programok, csak mi erre fókuszálunk leginkább hobbi szinten...

000000000

Köszi már keresgélem és kezdem tanulgatni

000000000

igen a cad jelentését tudtam csak a cam-ét nem de igy már teljesen tiszta, de akkor azt csinálja amire gondoltam
Köszi

s5f8tmfv3

Újabb adag vegyes vektorfile a CncZone-ról http://cnctar.hobbycnc.hu/Amator/Gcodes/CNCZone6.zip" TARGET=_fnew>itt. 27MB!

nffab2gnr

Keresek- ha van valakinek- Hunor pnc 721 vezérlő műszaki leírást.MPU -DPG -MU -INT kártyák beültetési és kapcsolási rajzai kellenének.

nffab2gnr

cserébe tudok adni EEN320 eszterga gépkönyvet

000000000

Nem értem? Hogy kerül ide ez a téma?  
Talán a megfelelő hejre kellene írni, nem összevisza dobálni a témákat!!!

s5f8tmfv3

Mint megtudtam az összegyűjtött fájlok ilyen típusú megosztását nem mindenki kedveli, ezért el kellett távolítanom őket.
Kérem ha valakinek van másolata NE töltse vissza.
Köszönöm!

000000000

Én, köszönetet mondok amiért rendszeresen értesülhettem az újabb adagokról és hozzájuthattam azokhoz! Gondolom nemvagyok egyedül.

Éppen kérni akartam, hogy ha esetleg az első 3 megvan segits, hogy nekem is meglegyen. Vagy bárkitől szívesen fogadnám.  

s5f8tmfv3

Kiszedem belőle azokat a fájlokat, amik miatt törölnöm kellett és újratömörítve megint feltöltöm őket. Most néztem: az első háromban nem is volt ilyen, kár volt letörölnöm.

0gbwyh99

Szia!
Én is nagy örömmel szedtem le ezeket a gyüjteményeket , most is nagyon örülök hogy belinkelted , de valamiért ha rákattintok akkor azt írja ki hogy : "404 Error - Not Found" [#sir][#rinya] . Mások is így jártak vagy csak én vagyok béna [#nemtudom]

000000000

s5f8tmfv3

Töröltem az összeset, mert valakinek nem tetszett hogy a munkái itt szerepelnek. Ha kiválogattam őket, és kicsit leül a dolog akkor visszatöltöm.

000000000

Ha úgyis visrosszakod akkor tedd fel jelszavas zip/rar-ban. A jelszó meg legyen a "copyright" :)