Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

PSoft

Tökéletesen megfelel!

Az ára már...nem annyira.:(
De ha Neked megér ennyit, ideális választás.
http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/50W_CO2_laser/mechanika/IMGP7297.JPG" TARGET=_fnew>Nagyon hasonló van nálunk is, persze, már nem olyan szép tiszta mint a képen.:)

0i8bkxjf4

SZiaztok

probálgatok fotót gravírozni de nam tul sok sikerrel

hogy tudnám úgy beállítani GRBL es vezérlőt, hogy folyamatosan mozogjon ne pontról pontra

Videó

a gcod picengrave val csinálom G61 is bekapcsolva

55kv34cjs

én is ilyesmi programokat keresek, gondolom minden a gkódot előállító programtól függ.

m8zmkic73

Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy policarbonatba dióda lézerrel lehet-e gravírozni? CO-val próbáltam, azzal nem működik.
Aki tudja rá a választ, kérem írja meg.

Köszönettel

mz9e43mgt

Szia. Nekem van egy vadi új gépem eladó,még csak annyit volt használva,hogy 3 db gravírozást készítettünk vele.

000000000

Én is gondolkodom egy másik lézergép vásárláson. Esetleg írhatsz róla. Pár képpel és árral.
---- daniba kukac t-online.hu

VighLajos

Jé, egy (név)rokon!

fjaeg5use

0i8bkxjf4

Nekem usb-b arduino -s vezérlőm van GRBL firmwerrel
Universal Gcode Sender el tolom neki a G kódot

3d730xvev

Üdv!

Ha zovax kollégának nem kell a gép, engem érdekelne.

István.

0i8bkxjf4

Sziasztok.

Ezeket a pici rapcsokat melyik beállítással lehetne símítani GRBL es arduino vezérlőm van

Ezekre gondoltam:

D.Laci

0i8bkxjf4

az a mozgás távolság számítása 16os microstepp, avval nincs gond 100x100 mm es nézgyzet tényleg akkora

55kv34cjs

szerintem meg kellene próbálni:

$11=0.005

D.Laci

A kérdés nem az volt, hogy pontos vagy sem így nem is arra válaszoltam. :)
Szerintem túl kevés az a 80 lépés/mm.
A képet jobban megnézve az anyag is elég rostos lehet, hosszanti irányban is látszik a lépcsősség, de kereszt irányban már nem, ez lehet anyag hiba vagy mechanika hibája. Egy semleges anyagon, műanyaglapon kellene kipróbálni.