Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

juh0557j0

akkor nem csak én jártam így tegnap

s5f8tmfv3

http://cnctar.hobbycnc.hu/Rat/elado/Multicope100.JPG" border=0>

HJózsi

GRATULA! [#vigyor2] Képeket! ... Képeket! ... Videót! [#taps]

HJózsi

Nekem volt egy Junoszty kis TV-m ami ugyan ilyen piros volt... Lehet hogy még a drúzsba jegyében kaptak egy csomó alapanyagot CCCP-től amit most felhasználnak a beta változatokhoz ...  [#kacsint]

svejk

Mondhatnál róla egy pár szót, vagy egy link.
Esetleg az ára is érdekelhet bennünket.

000000000

Mivel ez a készülék legalább 10-15éves technológia ez miatt semmi nem található az interneten róla.(legalábbis  én nem találtam)
 Maximális minta vételezési frekvencia 20MHz,ASCADEC rendszerű,DC-töl 10MHz-ig terjedő vertikális felbontás, DC-töl 6MHz-ig Multiméter és frekvencia mérő, Idő alap Min:50ns Max1.388h, Kijelző:LCD 128x128képont.
Az ár Fix mivel nem én szabtam meg 20000Ft

svejk

Kössz, korrekt..

svejk

Valamilyen nyelvű gépkönyv?

000000000

természetesen az is van hozzá. Magyara forditott gépkönyv. Nem a legszebb de van [#hehe]

bmejdz9nu

UNI-T szkóp...
"különböző nehézségek" árán be tudtam határolni a mintavételezési logikáját... (start-stop gomb és közbe a vertikális pozicója tekergetve, előjöttek a tűskék :)
A 2Mhz-es jelből 50nS/div pont egy teljes színusz hullám periódusból... 50x vett mintát... ez minden osztásnál az alap - ha jól nézem... ennél még 2 osztás van feljebb (ehhez nincs jelgenerátorom - max. 2MHz)...20nS/div és 10nS/div... azaz max. 500Mhz-el veszi a mintát... tehát akkor 500mS/s? (nem 250mS/s)
Gyakorlatilag nem is 25Mhz-es a szkóp... :)Persze ez nézőpont kérdése... 60Mhz-es taszterek-et is adtak hozzá...
Na most a tárolási képességet kellene mérnem...

000000000

Van valami összefoglaló adatlapja a netten valahol? Vagy infó erről?

HJózsi

A pdf még nem készült el ... Itt van némi infó, csak a megfelelő karakterkészletet telepíteni kell ... http://www.tw-17.com/tw-17_Product_3306453.html" TARGET=_fnew>szóval ITT...

000000000

bmejdz9nu

[#nyes] Fordítsd ha tudod! - De ez az! Minden morzsa aranyat ér...

bmejdz9nu

[#rinya] Pár óra és "tavalyi modell" lesz a szkópom... [#mf1]