Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

svejk

Én ebben már rég nem hiszek hogy ki-mit-hol gyárt..
Monitorok..: Philipsben-Samsung cső, Samsungban-Pana cső...Ugyan hagyjuk már...max. a prototipusok gyártódnak az anyacégnél...
Az 1 éves 100hz-es pana TV-m egy az egyben LG, és hót sz@r...

svejk

Ma már könnyű "nem" 1:1-ben másolni..elég egy másik szoft. és egy kicst másik design..

svejk

De lezárva a kérdést talán a legfontosabb az amit Te is hangoztattál más ügyben...A minőségellenőrzés...
Pl. általában a euronics-ban nem azt a minőséget kapjuk mint a hivatalos márkakareskedőnél. (saját tapasztalat sajnos, és be is bizonyosodott)

000000000

Értelek és nagyon várom a tapasztalaidat!
Nagy show lenne, ha bejönne!

bmejdz9nu

show...? Működni fog... mind minden más kínai szkóp :) Csak ez nagyon új és ezért többet tud... evolució... :)  
Ha Beta begségei vannak (lennének)... de azt nem hiszem mert ez a kínai fickó tudja mit ad... ha megnézed amiket árul...  
Azok elektronikák mind a saját fejlesztése !!!
Tehát szaki - tehát nem pl. babaruhát árul évek óta (10.000 feedback-el!) és ez most jött neki...próba szerencse alapon :)
Én bízok benne... De meglátjuk...

crgs7u9wg

en megbolondulnek, ha ilyen rajzolgatos szkopon kene dolgozzak, viszont sajnos nem tudom mi lehet megoldas, mert azert sok esetben az analogokkal is  lehet szopni...

bmejdz9nu

Hát ezaz... pont akkor jó amikor az analóg szkóp már nem tud megjeleníteni bizonyos dolgokat... főleg ha csak pl. egyszer történik...
Senki nem fogja ettől még a kukába dobni az analóg szkópját...
A tárolós szkóp nem egy új találmány... pl. az Ebay-on több 20-30 éves is fut... itt csak a kijelző digitális... ez talán a furcsa... de ez sem egy mai "találmány"...
Mondjuk egy videójelet analízálni... egy ilyenen... :)

000000000

Így van, Az analóg scopomat én sem dobom el attól, hogy veszek egy digitálist! Mindekettőnek megvan a helye és csak kicsi lapolás van köztük.

bmejdz9nu

#1846 ... Most kérdeztem az elektronikai boltban... Az UNI-T műszereket az S.O.S. importálja... a polcokon sok... és álllítólag jók...
Ez egy Miskolc-i cég?

000000000

000000000

Hát az online-ban semmit sem találni...

bmejdz9nu

Meg kellene kérdezni őket... márhogy mennyire felkészültek? Vagy csak akkor veszik észre amikor már a kínaiak mondják nekik.. vigyetek már...?  
Kiváncsi lennék egy magyar importőr üzleti reflexeire? Gondolom ismered őket...

bmejdz9nu

#1846 Oscilloszkóp...
Kár, hogy ilyen "sürűn vannak" most az ünnepek... :) --- Talán hétfőn kihozzzák?
EMS Timing Site Status: (Track Nr.)
2007-12-27  13:32:00 City of Shanghai  Posting    
2007-12-27  15:31:00 944  Despatch from Sorting Center    
2007-12-27  18:55:24 SHANGHAI  Arrival at Sorting Center    
2007-12-28  00:48:27 SHANGHAI  Despatch from Sorting Center    
2007-12-29  20:09:00 REPUBLIC OF HUNGARY BUDAPEST  Arrival at Sorting Center

HJózsi

Beugorjak érte? ;) Aztán előszilveszterezünk Sopronban... [#circling][#pias]

bmejdz9nu

Köszi a segítséget! :)
Ha zárva vannak... akkor ugyebár a kerítésen kell átmásznod a Ferihegyen :)  
Szerintem előtte nézz meg "gyakorlásnak" egy-két James Bond filmet :) hátha kijöttél a formából :)

De ha nyítva vannak... akkor ugyis itt lesz...  
De azért felháborító nem? 2 nap alatt Shanghai-ból Pesten van... Persze csak 10-12 órás repülőút a többi pöcsölés azaz logisztika :)
De hát (csak) nálunk van Új Év... ezért most nem kap negatív feedback-et :)

Ilyenkor azzal vigasztalom magamat, hogy a Conrádnál (Bécs) is megkérdeztem egy szkópot... azt mondták kb. 2 hét...  
... Én meg kérdeztem: mert anyaghiány van a kínai gyárban? [#nyes] vagy hajóval hozzák...? 2x pénzért?