Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

CNC eszterga építő iskola

Indította gaben, 2024 április 09, 07:32

Előző téma - Következő téma

u3xrz0cut

nekem is ilyen gyalum van, ezért volt "nagy a pofám "

u3xrz0cut

csináltam is hozzá!!!!!
ami a mai napig megy!!

000000000

Mesélj, mesélj, mesélj...

u3xrz0cut

egyszer volt , hol nem volt, az üveghegyen is túl.......

000000000

Nekem nem az orosz rulett a kedvenc elfoglaltságom.
Egyik ismerősöm is megpróbálkozott hasonlóval. Fél arcát rendesen átszabta, de a szeme megmaradt.
Szerintem, ne terjessz hülyeségeket, mert még átragad valakire.

u3xrz0cut

Látatlanba is ostobaságokat írsz! Én kb. 4 éve használom gond nélkül! Nyilván nem mindegy, hogy milyen a fürészlap anyaga, mivel abbol létezik több féle, ha nem is tudod! Engem egy erre specializálódott vállalkozó hitegetett 2 hónapig, hogy csinál kést. Ő is gépi fűrészlapbol csinálta volna, mint kiderült.Hát én nem bírtam kivárni és így esett hogy megcsináltam magam. Azért van pár ember a fórumon, aki látta, hogy mit csináltam meg azzal a gyaluval. Működik és kész!
Ez nem elmélet, hanem gyakorlati bizonyíték! SOHA NEM POFÁZTAM A LEVEGŐBE!! Csak olyat mondok, írok, amit bizonyítani is tudok a gyakorlatban!!!!!!Ezért van hitele a szavamnak!!
Már aki ismer!
Tudod, az észt nem a korral adják...BEFELYEZTEM!!!!!!!

000000000

Nekem pár gyorsacél fűrészlapom van.
Ezekbe megfelelő felszerelés híján hosszlyukakat tenni nem igazán megoldható biztonsággal. No meg a lap is vékony egy kicsit erre a dologra. Szóval. Szerintem bizonytalan. Ettől, te még használd egészséggel.
Feltehetőleg, fodrász, vagy cukrász lehetsz, ha ilyeket irkálsz.
Véletlenül sem akarlak lebeszélni téged a további gyalulásról.

u3xrz0cut

Gépi alternáló fürészröl beszéltem...

5z7aew5x

Ebből a csigahajtásból sokkal inkább valamilyen körasztalféleséget kéne csinálni!!!!

5z7aew5x

Nekem van valahol egy pár kerékcsapágyam, zsír új, ha előbújik szívesen odaadom... Télleg autó kerékcsapágy lehet jó? Van beszerzési forrás, akár kamioné is![#finom]

u3xrz0cut

Tényleg nincs vastag "nyaka" az EMCO-nak, használható is, de hagyjuk!!
 Nekem ilyen van. Működik és dolgozok vele pár éve, de nem vagyok vele megelégedve!
Lassú és nem megbízható!!

svejk

Hát ez az utolsó huszonpár hozzászólás nem volt megint méltó a csapathoz :(
No, hol is tartottunk?

svejk

No megtaláltam ezt a 8 helyes máltai kerék kinézetűt.
Hogy is lehetnek ebbe befogva a kések??

Farkas Ádám

Farkas Ádám

Az hogy lassú az nem baj, de az hogy nem megbízható az baj.