Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Digitalizálás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:17

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

Nádházi , érdekell az anyag összetétele ??

000000000

érdekel bizony,és nagyon megkőszőnném!sajnos régen lett volna lehetőségem meg ismerni,amikor kisvárdán gyártották,de nem éltem vele!sajnálom a drága fámat,ora panelokra pazarolni.láttam egy spéci 3d-s scannert épp,tegnap a neten,de piszok drága játék!

3vv2btrhv

Holnap felteszem a PDF leirását angolul , sajnos csak igy van meg .

000000000

a leforditás már nem lesz gond,és nagyon kőszőnőm a segitséged!ha bármivel tudom viszonozni,csak szolj!

3vv2btrhv

000000000

nem tudja a bőngésző megnyitni a hivatkozást.

3vv2btrhv

000000000

compot megnyitotta,és jol le van irva minden!ezt nem tudta megnyitni:" nekem ez kellene !! "  

3vv2btrhv

sikerült letöltenem a programot Peskproto5

000000000

nagyon baba kis progi,és nagyon őtletes!az artcam ékszer progiját nem probáltad még?

3vv2btrhv

nem tudtam megszerezni a 2008-jewelsmit progit  
nekem csak a 9.21 van meg

000000000

A deskprotonál azt furcsállom,hogy a szerszámra az anyagot 3x kell fől tenni.megprobálom megszerezni a jewl smisset.

3vv2btrhv

a szerszámra az anyagot 3x kell fől tenni
ezt nem tudom értelmezni !!
Nagyon megköszönném a progit