Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

000000000

Pál!
Célzásoddal megsértettél.
Egy ideig nem szeretném untani a Fórumot
a Te véleményed alapján a szakmai
tudatlanságommal és a nulla közeli
intelligenciámmal. Így legalább több időm
marad a 4D digitalizálás és szinkronhajtás
fejlesztéseimre.

H. Józsi! Hozzád mindenképpen elmennék majd,
ha a kis CNC esztergád fejlesztésével végeztél.

További sikereket kívánok Mindenkinek a CNC
világában.

000000000

Hiányozni fogsz!
Átolvastam mégegyszer Pali írásait, de nem találtam sértőt sehol. Ő a #4557 -ben csak "snecit" dícsérte.

x4rhew5r3

Tibor ezt nem teheted! A tudás nálad van, ami nem csak az ilyen irányú képzettségtől van, hanem attól a mérhetetlen szakma szeretettől is, ahogy fejlesztéseid csinálod. Biztos vagyok abban, haogy valami félreértés hozta ki azt az indulatot. Mégegyszer kérem, hogy ne hagyd kontrol nélkül a társaságot. Ha időnként nem tennéd helyére a dolgokat, mégtöbb zagyvaságot hordanánk össze::))

Szedlay Pál

Tibor45!
Ne haragudj, nem akartalak megbántani, megsérteni. Én nem tudom mely sorommal tettem ezt, és mit értettél félre. Én csak a Sneci-t dicsértem, illetve köszöntem meg a válaszát.
Sehol nem írtam, hogy tudatlan vagy még csak nem is céloztam rá és azt sem írtam, hogy az intelligenciád 0 közeli.

HJózsi

Most egy kicsit el vagyok havazva ezért a kiseszterga parkoló pályán, de magas prioritással. A Fórumot is csak mintavételezve olvasom, na van itt minden, ahogy kell...  Nem merek időpontot mondani, csak, hogy szeretném két héten belül golyósOrsósíítani... talán az EVIG motor is nálam lesz még, vagy azt külön, előtte is tesztelhetjük...

crgs7u9wg

egy ilyenhez mit szoltok:
http://www.rls.si/default.asp?prod=rm22" TARGET=_fnew>RM22
nagyon sok interface kozul lehet valasztani, kompakt tiszta megoldas, 30000 rpm -et tud, sajnos a felbontasa relative keves pl. 9 bites parhuzamos konfiggal ugye 512...

bmejdz9nu

Szia Tibi!  
Nem szabad sértődni... azt csak a gyéngék tehetik meg :)  
Én sem vonom kétségbe a szakmai tudásodat, csak egy "hétköznapi" hobbystának való  fogalmazásban vannak nehézségeid...
Persze makacs az ember... pl. én is... :) Dehát győzködjük egymást... ezt persze egy "jobb dolog" reményében tesszük...
Én special azt szeretném ha olyan vezérlők lennének ill. készülnének amiben talán nincs "találmány" azaz mindenk érti legalább "blokvázlat" szinten... és ha van benne "világtalálmány" akkor azt meg kell tudni védeni... :)

bmejdz9nu

Na majd "mások" megmutatják az "írányvonalat" nekünk? Lehet, hogy ez ilyen egyszerű? Lehet, hogy jobban tudják tálalni? :)

http://index.hu/cikkepek/hetkepei/200806//.gdata/gp_02.jpg" border=0>

dg8n4i8x

Lassan én is megtanulok huhogni... :)
Mai nap termése... Az eredeti plt fájlból nem éppen egyszerűen lett ez... A fórás el van csúszva x és y irányban is, nem volt egyszerű kitökölni, hogy hol a helye, de egy kis logikával rá lehetett jönni... :))
http://cnctar.hobbycnc.hu/Balu/Uhu/IMG_7374_.jpg" border=0>

http://cnctar.hobbycnc.hu/Balu/Uhu/IMG_7382_.jpg" border=0>

HJózsi

Gratula, egész jó lett! ... Remélem holnap délután már dobsz neki egy egeret és rámozdul ...[#circling]

HJózsi

Jó a kép...  komoly analógia ... a kiemelkedő alak hiába mutatja az utat, senki nem arra néz ... mozdul ...  
Tibor is ezért vágta be közénk a keresztet, mert már belefáradt, hogy csak ő cipeli ... unos untalan... [#szomoru1]
Talán te tudnád kiengesztelni...  ha elkezdenél méretezni, számolni... az hiteles lenne...

Szalai György

Szia Balu!

Gyönyörű a gravírozásod, gratulálok hozzá.

Ha én is képes lennék ilyenre, akkor bizony nem nyákot faragnék. Pedig láttam itt néhány példát rá.
Az így készült panel, elektromos szemmel, nekem egyetlen nagy kondenzátornak tűnik, tele nem kívánt csatolásokkal, áthallásokkal. Véleményem szerint az ideális lemezen a vezetősávok keskenyek és a lehető leg rövidebbek, a szigetelők meg annyira szélesek, amennyire csak lehet. A gravírpaneleken mintha felejtődnének a tervezés alapvető törvényszerűségei. De lehet, hogy csak én látom így és a gyakorlatban ezek, jól beválnak.

Beválnak?

bmejdz9nu

Gratula!!!
Ezt marják a németek is? Onnét való? ez akkor "bevált"-nak számít... De kiváncsi letem!
Motor, encoder van a teszthez? Ha kellene valami hívjál vagy írj!...

bmejdz9nu

Megkezdődött kínában az újév... a kép a kanton-i (Guangzhou) vasút állomáson készült ahol próbálnak úrrá lenni a "tömeghelyzeten" :)  
(Pedíg az egy modern és nagy pályaudvar...)

... számolnák és méreteznék ha tudnák :) én csak max. tesztelgetek és figyelem, hogy a világba ki mit csinál és hogyan... :)

Kristály Árpád

Szia Balu!!!!!!!!!

GRATULA!!!