Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

PSoft

Igen!

Halálos nyugalommal viselték a fúrást,semmi "ficánkolás".:))

Sőt,a forrasztásnál se volt jajgatás,...csak amikor közvetlen forrasztás után megfogtam a kefét.:(( :)))

Sz.József

Akkor maradt kefe lenyomat(?)... :)
Így legalább soha nem felejted el a méretét... :)

s7manbs8

Most a kefét fúrták vagy a fúrót kefélték ? Utóbbi élvezetesebb lehetett volna. :)

PSoft

Írnák én arról is szívesen de,.....nincs ilyen topic.:(( :)))

besirkyjh

s2k5ycubj

Ez biztos a neve mást sugall.

c2nsu773m

Na  ja E240 = 240LE!!!![#buck][#crazya][#vigyor3]

xkbv3nx0d

hát igen valamivel olcsóbb azért...

az a baj tök kezdő vagyok a servóhoz még sokat kell tanulnom benne...

besirkyjh

Nem olyan veszélyes az .Faggasd a gurukat .
Van itt a forumon elado elég sok , nem kel azért a boltba menni .Mielött veszel motort kérj áment a hozzáértöktöl ( nem tölem mert én is béna vagyok hozzá :) .

besirkyjh

Ja bocs de amit linkeltem céget az netto ár , de csak a rendelésnél derül ki  .( még igy sem rossz ) .

xkbv3nx0d

hát igen mondjuk az nem teljesen korrekt hogy nem tünteti fel, hogy nettó avagy bruttó...

akkor már tényleg csak pár ezerrel drágább mondjuk a kláviós 190-es...

motion

Még mielőtt beruházol egy-két ilyen több-száz wattos motorba, azért előtte pl. PSoft-ot is megkérdezheted, hogy neki hogy muzsikál az E240 a lézeren...

t334wehtf

Ha még mindig nagyon kefélni akartok, és erre csak DC motorjaitok vannak, akkor ajánlom http://www.carbosint.hu/valaszt.php?sor=0" TARGET=_fnew>őket. Egyedi keféket velük szoktam csináltatni, eddig tökéletesen meg vagyok a munkájukkal elégedve.

svejk

Tudsz esetleg egy referencia kefét mutatni-írni mérettel, árral?

t334wehtf

Jó régit:

42 db   4x5x25 mm bronzkefe 60 B minőségből
           Rajzszám: D-07-134
           Ára:  338,- Ft/db + ÁFA  3 hetes szállítással
                   564,- Ft/db + ÁFA  1 hetes szállítással

Rugóval volt, csak simán vezetékkel, forrasztós kivitelben.
Egy általam tervezett 20 csatornás, csúszógyűrűs elektromos forgóátvezetőhöz kellett.