Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

sanka74

igen ez benne van a mappámba is, még régebben találtam. A progit sajnos sehol sem lehet megtalálni, vagy csak nekem nem sikerűlt...pedig szerintem jó lenne ez is még akkor is ha régebbi verziójú..

9ah5mpgwm

Igen jó lenne még fordítási alapnak is nagyonn.

ukcge40u

A héten picit átnézem és korrektúrázom, de elvileg a legfrissebb fenn van mindig a mappámban a hunbay-on.

ukcge40u

Lehet próbálgatni, esetleges javaslatokat kérem az emilemre. :)

9ah5mpgwm

És melyik a te mappádŰ???

9ah5mpgwm

kell valakinek az Art v9???
a mappámban van egyebekkel.

vgngty3b

De hol találni meg a mappádat? :(

D.Laci

Pofámról leszakad a maradék bör is...
A tárhelyet ne használd ilyen célra!!!
Töröld a nem oda való fájlokat!!!

000000000

cnctart ne használd tényleg warez szoftverekre
mert a szerver élete mulik rajta és még V.Pétert is kelemetlen helyzetbe hozhatod aki-é
valosan a szerver bérlése.....[#szomoru2]
vagy használ saját szervet fájlok tárolására pl
4shared.com 10Gb free nem számit mit raksz fel minden fentmarad rajta szinte![#eplus2]

knifemaster

Elég lenne a nyelvi  fájlokat megosztani nem?

Jozs

Sziasztok,

azt szeretném kérdezni, hogy Nektek is elő szokott fordulni, hogy amikor megpróbáltok betölteni egy .rlf állományt az ArtCAM -ba, nem nyitja meg, hanem egy-két villanás után újra megjelenik az üres alapképernyő ? Köszi.

Jozs

000000000

Nekem még soha nem fordult elő ez.

Jozs

Érdekes.
Nekem pl. ezek közül

http://cnctar.hobbycnc.hu/Jozs/relief/" TARGET=_fnew>http://cnctar.hobbycnc.hu/Jozs/relief/

egyiket sem nyitja meg :-(

000000000

köszönhetö a verzio kompatibilitás hiánynak
artcam betegség.....

000000000

Igen. Megnéztem és nem nyillik a 8 ba.
Sajnos még az se megállapítható mivel készült.