Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

AC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:08

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

Lepipáltak légszántásban... 12 méter/perc is gonosz tett volt részemről:)... nade 100méter/perc... Ó anyám :) Általános iskolai fizika stb...:)

D.Laci

1.5Kw-os motor egy 51mm átmérővel rendelkező és 19mm ráriuszos maróval MDF, és fában 2500mm/min előtolást , telibe lazán viszi 24000Ford/min esetén.

Csak probáltam a nyúlat kiugratni a bokorból. Gontoltam felboszantalak egy kicsit és szerelsz 4 kereket a gép allá és elhozod Debrecenbe!!!!

dolfi

kinek a pap kinek a papne! laci a levego szantas a gyors raalasra van ,nem gondolom hogy 3 m/perc nel gyorsabban fogok marni vele. hiaba a gep  ha a maro csak 1.5Kw os. ha 4 vagy netalan 5.5kw lenne akkor gondolom elerhetnek  akar 5 m/percet is.  
 Szivesen elvinem a talira ha valaki alna a kolcsegekett.

svejk

Futót tudnál akkorát szerezni?
Rövid már az idő holnapig, de szerintem összedobtuk volna neked az üza. költséget biztosan...

besirkyjh

Ugy emlékeztet valamire ez az irás .
Hol is szokás ilyen egyenesen fogalmazni?
Péter ?

[#fejvakaras]
[#ravasz1]

D.Laci

Tréler max 10-15 ezer /nap.
Dobjuk össze neki!!!!

besirkyjh

Szia .

Megy az kissebbel is .Az "EZ ROUTER " honlapján van 15 000mm/min munkatempo és csak kb: 3Kw a motor pedig 18mm mélyen vágja a forgács lapot.
Hasonlo gépem van nekem is de az "csak" 14 000mm-el szánja a levegöt de még én sem mertem az 1,5Kw-os motorral 4000mm/min fölé menni munkában .Ja és léptetös a gép .

svejk

Ha robroy007 Tud neki még helyet csinálni, én 3 ezerrel beszállok. A kíváncsiságom határtalan..

D.Laci

1.5Kw-os motor egy 51mm átmérővel rendelkező és 19mm ráriuszos maróval MDF, és fában 2500mm/min előtolást , telibe lazán viszi 24000Ford/min esetén.

Csak probáltam a nyúlat kiugratni a bokorból. Gontoltam felboszantalak egy kicsit és szerelsz 4 kereket a gép allá és elhozod Debrecenbe!!!!

D.Laci

Csinálni kellene egy külön topikot! Dolfi AC-s gépjének az elszálitattására!!!
Svejk 3000ft
D.Laci 3000Ft

svejk

Futót tudnál akkorát szerezni?
Rövid már az idő holnapig, de szerintem összedobtuk volna neked az üza. költséget biztosan...

D.Laci

Haza felé meg Hatvanban leteszi!! :)

D.Laci

Tréler max 10-15 ezer /nap.
Dobjuk össze neki!!!!

000000000

Csinálni kellene egy külön topikot! Dolfi AC-s gépjének az elszálitattására!!!  
Svejk 3000ft  
D.Laci 3000Ft
vbodi 3000Ft

svejk

Ha robroy007 Tud neki még helyet csinálni, én 3 ezerrel beszállok. A kíváncsiságom határtalan..